• Ново
Взаимозаменяеми Резервни лента 3M VHB (комплект x1) за Домашния Хладилник EUDEMON, Автоматично Заключване на вратите с фризер, Капаче Капаче за Деца, Брави за детски кабин?

Взаимозаменяеми Резервни лента 3M VHB (комплект x1) за Домашния Хладилник EUDEMON, Автоматично Заключване на вратите с фризер,

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

★ Съвети-Това е само допълнителни сменяеми резервни ленти за домашен хладилник EUDEMON, капаче на отвора на замъка с фризер, капаче за деца, брави за детски кабинет, детска безопасност, детски замъкТя е за клиенти, които искат да поставите на друго място или катинар на хладилника е бил вмъкнат не на място.В опаковка с чехлами за писалки плочи има оригинален 1 комплект ленти 3 M VHB. ★ Лесна инсталация - Задаване на заключване на хладилника с помощта на лепило 3 M VHB, тренировка и не са необходими инструменти. ★ Силна вискозитет - Лепило 3 M VHB със силна вискозитет (ефектът ще бъде по-добре след 24 часа. ★ Лесно се отстранява - лесно да се отстранява, без остатъци, без вреда за хладилник. ★ Вашето удовлетворение винаги е наш основен приоритет.Надявам се, EUDEMON ще ви помогне да направите вашия дом по-безопасно място за децата!. ★ Съвети-Това е само допълнителни сменяеми резервни ленти за домашен хладилник EUDEMON, капаче на отвора на замъка с фризер, капаче за деца, брави за детски кабинет, детска безопасност, детски замък.Тя е за клиенти, които искат да поставите на друго място или катинар на хладилника е бил вмъкнат не на място.В опаковка с чехлами за писалки плочи има оригинален 1 комплект ленти 3 M VHB. ★ Лесна инсталация - Задаване на заключване на хладилника с помощта на лепило 3 M VHB, тренировка и не са необходими инструменти. ★ Силна вискозитет - Лепило 3 M VHB със силна вискозитет (ефектът ще бъде по-добре след 24 часа. ★ Лесно се отстранява - лесно да се отстранява, без остатъци, без вреда за хладилник. ★ Вашето удовлетворение винаги е наш основен приоритет.Надявам се, EUDEMON ще ви помогне да направите вашия дом по-безопасно място за децата!. ✔ Взаимозаменяеми резервни лента 3 M VHB (x1 комплект) за домашния хладилник EUDEMON Капаче на отвора на замъка с фризер за деца, брави за детски кабинет, детска безопасност, детски замък Функция : ★ 1. Лесна инсталация - Инсталиране на катинар на хладилника с помощта на лепило 3 M VHB, не се изисква тренировка и инструменти ★ 2. Силна вискозитет - Лепило 3 M VHB със силна вискозитет (ефектът ще бъде по-добре 24 часа). Лесно се отстранява - лесно да се отстранява, без остатъци, без вреда за хладилник. Не се притеснявайте за аксесоарите- Това е помощна лента 3 M VHB за крилото на замъка хладилника EUDEMON Home.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория