• Ново
5-точков предпазен колан за детето, Регулируеми Универсални Сменяеми колани за столче за хранене за хранене, Колани, Здрав и удобен материал за детски колички, коли?

5-точков предпазен колан за детето, Регулируеми Универсални Сменяеми колани за столче за хранене за хранене, Колани, Здрав и

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ】Детски колан е изработен от висококачествен найлон лента, която е устойчива на счупвания, увреждания и има дълъг срок на служба, като поддържа кожата на бебето гладка и комфортна, а ключалката е направена от висококачествен материал POM, която е различна здравина и трайност 【5-КОЛАНИ】5-колани са оборудвани с трайни плечевыми ремъци и продължително катарами, колани минава през раменете и бедрата и се закрепва към пряжкам между краката си, близо до таза, раменете и гърдите.Когато детето се придвижва напред на седалката, предпазните колани може здраво, за да запази детето си, без да се притеснявате, че той ще напусне седалката, като се гарантира, че на детето безопасно и комфортно, с достатъчно пространство и липсата на налягане. 【Лесна употреба】 Детски колан лесно се побира и отстранена, не е нужно да губите време в протыкание ключалката с пиърсинг, подходящ за ежедневна употреба и пътуване, лека и сгъваема, лесно за носене не заема много място. 【ПРИЛАГАНЕТО на】 Колан, подходящ за подмяна на предпазни колани на повечето детски стульчиков за хранене, бебешки колички, автомобилни седалки, сгъваеми столчета за кола, колички за развлечение и т., както и всеки подобен стол с настройките на колана. 【Гаранция за качество】 Ако получите дефектна стока, моля свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно в рамките на 24 часа, за да се гарантира вашето пълно удовлетворение. 【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ】Детски колан е изработен от висококачествен найлон лента, която е устойчива на счупвания, увреждания и има дълъг срок на служба, като поддържа кожата на бебето гладка и комфортна, а ключалката е направена от висококачествен материал POM, която е различна здравина и трайност. 【5-КОЛАНИ】5-колани са оборудвани с трайни плечевыми ремъци и продължително катарами, колани минава през раменете и бедрата и се закрепва към пряжкам между краката си, близо до таза, раменете и гърдите.Когато детето се придвижва напред на седалката, предпазните колани може здраво, за да запази детето си, без да се притеснявате, че той ще напусне седалката, като се гарантира, че на детето безопасно и комфортно, с достатъчно пространство и липсата на налягане. 【Лесна употреба】 Детски колан лесно се побира и отстранена, не е нужно да губите време в протыкание ключалката с пиърсинг, подходящ за ежедневна употреба и пътуване, лека и сгъваема, лесно за носене не заема много място.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория