• Ново
Охлаждащо одеяло CHOSHOME King Size, Охлаждащо Одеяло с Охлаждащ влакно Q-Max > 0,45 Arc-Успокой се, Лятно Одеало за нощно Изпотяване, за топла сън (90 x 108, сиво)

Охлаждащо одеяло CHOSHOME King Size, Охлаждащо Одеяло с Охлаждащ влакно Q-Max > 0,45 Arc-Успокой се, Лятно Одеало за нощно Изпотяване,

Rating 
BGN 28.00

Сума
Налично за поръчка

?【ДВУСТРАННО охлаждащо одеяло 】 Това е двупосочен охлаждащо одеяло е идеално подходяща за всички сезониОт едната страна е направен от влакна с уникална технология за охлаждане, които ще прохладни и копринено гладка, идеално подходящи за горещото лято; а от другата страна е направен от 100% памучен плат, удобни и леки, идеално подходяща за целия сезон. ?【Актуализиран охлаждащ материал】 Нашето охлаждащо одеало за легло изработено от революционна японската охлаждаща тъкан Arc-Успокой Q-Max > 0,45, която отлично поглъща топлината и влажността на тялото, ускорява изпаряването на влагата и понижава температурата на кожата на 2-4 ℃, осигурявайки прохлада и удобство през горещото лято!Особено помага на тези, които е дълбоко заспал, в борбата с нощен изпотяване и безсъние. ?【УЛТРА-МЕКА И ДИШАЩА】Одеяло cool е изпълнен на 100% лавсановым влакно, генератор триизмерна пустотелую структура с висока еластичност и компресия, която позволява не само да пропуска повече въздушен поток, но и му придава по-висока еластичност и устойчивост на компресия.Това гарантира, че прохладното одеяло е с много добра пропускливост на въздуха и мекота, ви позволява да се насладите на усещането за супер-пушистости по време на сън, намалява стреса и помага да се отпуснете и бързо да заспя. ?【ИЗБЕРЕТЕ ПРАВИЛНИЯ РАЗМЕР 】► Двоен размер : 60 Х 80". ► Размер Queen : 90 x 90". ► Размер King : 90 "X 108".Това е готино одеяло може да се използва не само по време на сън, но и по време на четене, релаксация или медитация.Той е идеален за използване на закрито, на открито и на всяко друго място, когато имате нужда от удобна мека каре, който запазва топлина и прохлада. ?【ЛЕСНА за оформяне и ПОЧИСТВАНЕ на】 Нашето всесезонное прохладното одеяло може да се пере директно в колата му е много лесно за почистване и е удобен за ежедневна употреба.И тя никога не выцветет дори след хиляди измиване, охлаждане и няма да се промени, и пълнител вътре не се изнесат. забележка : за Да запазите своята форма и качество, моля, не дърпайте одеяло със сила.И ние ви препоръчваме да се използва нето торба за дрехи при пране охлаждащ одеяла, машинную пране в студена вода, не се използва белина, изсушава се в перална машина при ниска температура.Стойността на Q-Max се отнася до пиковому стойността на топлина, която се абсорбира при контакт на тялото с кърпа.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория