• Ново
Raytrue-X Комплект кралския одеяла, Коприна юрган, Всесезонное одеяло, Кралски комплект, Кралско Синьо Жаккардовое одеяло, Комплекти спално бельо от мек микрофибър, 2 к?

Raytrue-X Комплект кралския одеяла, Коприна юрган, Всесезонное одеяло, Кралски комплект, Кралско Синьо Жаккардовое одеяло,

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【Дизайн】 Елегантен комплект, одеяла с жаккардовым модел ще направи интериора на спалнята бляскав, елегантен външен вид на този покривки за легло в тон се допълва от елегантен стил, този комплект спално бельо, това одеяло също е идеален избор за собствениците на жилища с изтънчен вкус в обзавеждането на дома 【Материал】 Супер меки завивки и комплекти за спално бельо, 100% микрофибър, здрав, устойчив на избледняване и машинно измиване, материалът се охлажда и дишаща, поддържа топлина и комфорт през цялата нощ, леко одеяло е идеално за момчета, момичета, юноши, студенти, жени и мъже през цялата година. 【Комплект одеяла】 King size-1x одеяло 260x230 см (104 x 90 см), 2x калъфки 50x90 см (20x36 инча). 【Лесно грижа】 Машинно пране в студена вода, съхраняващ цикъл на сушене в перална машина при ниска температура или изсушаване по естествен начин, да не се избелва. 【Съвети】 Комплект одеяла опаковани във вакуумна опаковка, когато отваряте пакет, моля, леко докоснете и се пекат на слънцето, за да тя е пухкава, за да е по-удобно. 【Дизайн】 Елегантен комплект, одеяла с жаккардовым модел ще направи интериора на спалнята бляскав, елегантен външен вид на този покривки за легло в тон се допълва от елегантен стил, този комплект спално бельо, това одеяло също е идеален избор за собствениците на жилища с изтънчен вкус в обзавеждането на дома. 【Материал】 Супер меки завивки и комплекти за спално бельо, 100% микрофибър, здрав, устойчив на избледняване и машинно измиване, материалът се охлажда и дишаща, поддържа топлина и комфорт през цялата нощ, леко одеяло е идеално за момчета, момичета, юноши, студенти, жени и мъже през цялата година. 【Комплект одеяла】 King size-1x одеяло 260x230 см (104 x 90 см), 2x калъфки 50x90 см (20x36 инча). 【Лесно грижа】 Машинно пране в студена вода, съхраняващ цикъл на сушене в перална машина при ниска температура или изсушаване по естествен начин, да не се избелва. 【Съвети】 Комплект одеяла опаковани във вакуумна опаковка, когато отваряте пакет, моля, леко докоснете и се пекат на слънцето, за да тя е пухкава, за да е по-удобно.Кърпа от микрофибър - Сверхмягкая кърпа от микрофибър осигурява гладко и нежно докосване.Правилното тегло, без натиск.Дишаща и пухкав за целогодишно ползване.Комфорт и топлина - Спи спокойно с това е невероятно удобен комплект спално бельо.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория