• Ново
MERIGLARE Чудесна Мультяшная Плюшен Възглавница за Прегръдки с Акули, Декоративни Възглавници за Дивана, на Леглото, Поясная Възглавница, Изискана Изработка, Украса, П?

MERIGLARE Чудесна Мультяшная Плюшен Възглавница за Прегръдки с Акули, Декоративни Възглавници за Дивана, на Леглото, Поясная

Rating 
BGN 23.60

Сума
Налично за поръчка

Мека играчка-животно : уникалната дизайнерска плюшен играчка-кукла за деца, удобна при допирМатериал : изработен е от късо плюш и изпълнен с мекия и топъл материал. Универсален : мека възглавница за тялото, възглавница за врата, въздушна възглавница за кръста, и т., декорация на дома, на дивана, на леглото, на пода, на спалня, всекидневна и т. Чудесна форма на акули : приятен външен вид акули златна мультяшная възглавница за прегръдки акули.Лесен за почистване : може да се пере директно на ръка или в перална машина.Мека играчка-животно : уникалната дизайнерска плюшен играчка-кукла за деца, удобна при допир.Материал : изработен е от късо плюш и изпълнен с мекия и топъл материал. Универсален : мека възглавница за тялото, възглавница за врата, въздушна възглавница за кръста, и т., декорация на дома, на дивана, на леглото, на пода, на спалня, всекидневна и т. Чудесна форма на акули : приятен външен вид акули златна мультяшная възглавница за прегръдки акули.Лесен за почистване : може да се пере директно на ръка или в перална машина.Описание : Прекрасна форма на акули : приятен външен вид акула, сладък мультяшная възглавница за прегръдки акули - Материал : изработени от късо плюш и изпълнен с мекия и топъл материал - Мека играчка-животно : уникалната дизайнерска плюшен играчка-кукла за децата, удобен на пипане - Универсален : мека възглавница за тялото, шията, кръста и т., декорация на дома, на дивана, на леглото, на пода, на спалня, всекидневна и т. - Лесно почистване : може да се пере директно ръчно или в пералня машинекОспецификация : - Материал : плюш Таблица с размер : (по избор) Дължина : около 25 см / 9.8 инча Дължина : около 40 см /15,7 Дюймапакет включва : 1 плюшен възглавница за объятийпримечание : 1. Това не е детска играчка, моля, отнемат децата, да не ядат. Моля се допуска малки грешки, поради ръчно измерване и на различните монитори.

Всичко за продукта

- Material:
plush
Size Chart:
(optional):
Length:
approx 25cm/9.8inch
Length:
approx 40cm/15.7inch
Package Includes:
1 Plush Hug Pillow:
Note:
1.This is not infant toy, please take away from children to avoid eating.:
2.Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:

Подобни продукти в категория