• Ново
Teerwere Сгъваема Подложка за Къмпинг, Подложка за Пикник, Улично Одеало, Одеала от плат Оксфорд, Изолирана Водонепроницаемое за Плажа, за Разходки, Къмпинг, Улично Пла?

Teerwere Сгъваема Подложка за Къмпинг, Подложка за Пикник, Улично Одеало, Одеала от плат Оксфорд, Изолирана Водонепроницаемое

Rating 
BGN 53.45

Сума
Налично за поръчка

Оксфорд плат, брезентМногофункционален бреза : Външни : може да се използва като седалка за почивка, подложка за къмпинг, чаршафите за палатки, плажна одеяло, чадър и т., В закрито : подходящ за детски игрални чаршаф, черги за почивка и т., се отличава с висока якост.Сервизно обслужване : Всички продукти се проверяват, преди да го изпратите, ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас.Материал : плат Оксфорд, здрава конструкция, водоустойчива, предпазва от намокряне, с влажни ливади или повърхности. Размер : 75x150 см, 100x150 см, 150x150 см, 200x150 см, лесно се сгъва и да се пренася, е лесен.Лесен за почистване, е водоустойчив, лесно встряхивается и вытирается от кал, тиня, мокра трева и плажен пясък. [Четири сезона и висококачествени материали] Седалка за почивка на нов цвят и стилна матови тъкани меки и топли през зимата; дишащи и удобни за лятото, всеки ден по всяко време на годината, които косопад, не шелушащиеся, не дразни кожата и околната среда и така нататък.Поглезете себе си и семейството си приятен ден на открито в парка, насладете се на природа и вкусна храна, уреждане на къмпинг на този плажен одеяле за пикник, разходка по плажовете. Цвят може да се различават малко от калибриране на цветовете на всеки отделен монитор. Моля, позволете отклонение при измерване от-за ръчно измерване. Благодарим ви за разбирането и приятен шопинг!Опаковъчен лист : Подложка за пикник * 1.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория