• Ново
Подвесная въже за каяк и кану-каяк с механизма на палеца Sentry на носа и кърмата 1/4Grow Light Тежкотоварни Регулируема Веревочная закачалка (2 опаковки)

Подвесная въже за каяк и кану-каяк с механизма на палеца Sentry на носа и кърмата 1/4Grow Light Тежкотоварни Регулируема

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

1 Намаляване на времето за настройка и задължения и елиминира трудоемки възли. Предоставя на носа и кърмата на всяка лодка с помощта на лесни за използване храпового шайба. Използвайте за различно оборудване, включително дървен материал и стълбище.Защелкивающиеся носа и фуражни монтаж на багажник за превоз на каяка. Най-добрата в своя клас устойчивост на корозия.От 6 юни добавихме две 10-подножието на въжето към всяка опаковка.Можете да ги използвате за увеличаване на дължината на въжето с храповиком, както и да го използвате като резервни въжета.В нашия магазин има по-достъпен набор от (Fish Yuan), добре дошли на закупуване!. Намаляване на времето за настройка и задължения и елиминира трудоемки възли. Предоставя на носа и кърмата на всяка лодка с помощта на лесни за използване храпового шайба. Използвайте за различно оборудване, включително дървен материал и стълбище.Защелкивающиеся носа и фуражни монтаж на багажник за превоз на каяка. Най-добрата в своя клас устойчивост на корозия.От 6 юни добавихме две 10-подножието на въжето към всяка опаковка.Можете да ги използвате за увеличаване на дължината на въжето с храповиком, както и да го използвате като резервни въжета.В нашия магазин има по-достъпен набор от (Fish Yuan), добре дошли на закупуване!.Направете транспортирането на вашата лодка по магистралата безопасно с помощта на тези носните / фуражни планини.Забравете за сет възли, тези превръзки са оборудвани с удобни шкивами с механизма на палеца, които са лесни за употреба и са устойчиви на корозия.Те също са отлични за закрепване на немеханических товари, като стълбища или дървен материал.Първото подобрение : През август 2017 г., ние увеличаваме дължината на въжето с 8 метра до 10 метра, за да реши проблема с прекалено къси въжета, които поставят клиентите.Второто подобрение : от 6 юни 2020 г. ние сме добавили две 10-подножието на въжето към всяка опаковка.За да можете да ги използвате, за увеличаване на дължината на въжето за жартиери храповика, както и да го използвате като резервни въжета.Нашата цел е да предостави на клиентите си най-съвършените храни, и ние действаме.Пратката включва : 2 БРОЯ 10-подножието въже с храповиком 2 БРОЯ 10-подножието веревкаесли поръчвате повече от един път, или искате да си купите комплект, който включва въже с храповиком и бързи гайки за закрепване на лодката.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория