• Ново
SDFGH Великденски Яйца Венец Подвесная Венец Украса за Входната Врата на Сватбена Маса Начало Декор (Цвят: A, Размер: 7,87 инча)

SDFGH Великденски Яйца Венец Подвесная Венец Украса за Входната Врата на Сватбена Маса Начало Декор (Цвят: A,

Rating 
BGN 178.09

Сума
Налично за поръчка

Интериор под формата на венци от пъстри великденски яйца, ще добави своя дом в празничната атмосфера по време на празника честит Великден, а също така и ще стане добър декор за пролеттаИзработен е от пластмаса и стиропор, изглежда красиво, здраво, ярки, реалистични и реалистично.Никакви проблеми с почистването на игли или напускането не се изисква. цветята никога не избледнява и не окапват, изглеждат красиво, ярко, реалистични и реалистично.Идеални за украса на врати, стени, спални, кухни, сватби, рожденни дни, магазини и партита, за вътрешни и външни работи или реквизит за снимки.Идеална декорация за вашите великденски фестивали, партита, къщи и по специални поводи.Интериор под формата на венци от пъстри великденски яйца, ще добави своя дом в празничната атмосфера по време на празника честит Великден, а също така и ще стане добър декор за пролетта.Изработен е от пластмаса и стиропор, изглежда красиво, здраво, ярки, реалистични и реалистично.Никакви проблеми с почистването на игли или напускането не се изисква. цветята никога не избледнява и не окапват, изглеждат красиво, ярко, реалистични и реалистично.Идеални за украса на врати, стени, спални, кухни, сватби, рожденни дни, магазини и партита, за вътрешни и външни работи или реквизит за снимки.Идеална декорация за вашите великденски фестивали, партита, къщи и по специални поводи.Интериор под формата на венци от пъстри великденски яйца, ще добави своя дом в празничната атмосфера по време на празника честит Великден, а също така и ще стане добър декор за пролетта.Изработен е от пластмаса и стиропор, изглежда красиво, здраво, ярки, реалистични и реалистично.Никакви проблеми с почистването на игли или напускането не се изисква. цветята никога не избледнява и не окапват, изглеждат красиво, ярко, реалистични и реалистично.Идеални за украса на врати, стени, спални, кухни, сватби, рожденни дни, магазини и партита, за вътрешни и външни работи или реквизит за снимки.Идеална декорация за вашите великденски фестивали, партита, къщи и по специални поводи.Параметри : Материал : пластмаса + пяна Таблица на размерите : Размер : 20 см/7,87 дюймапакет включва : 1 бр. Продайте само основните си продукти, а не на другите. Тъй като изисква ръчно измерване, моля, оставете интервал в 1-3 виж 3.

Всичко за продукта

Material:
Plastic+Foam
Size Chart:
Size:
20cm/7.87inch
Package Includes:
1 Piece Wreath.:
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your:
Christmas decoration garland :

Подобни продукти в категория