• Ново
Файлов мениджър YFQHDD - Списание Прост Тенис на библиотеката от Ковано Желязо Офис Бюро Рафтове за съхранение на списания, Метален Багажник за студентски книги (Чере?

Файлов мениджър YFQHDD - Списание Прост Тенис на библиотеката от Ковано Желязо Офис Бюро Рафтове за съхранение на списания, Метален

Rating 
BGN 77.32

Сума
Налично за поръчка

★ 【 ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН】 Стилен, елегантен и изчистен дизайн прави нашия багажник на файлове-подходящ за повечето помещенияМожете да го сложи в кабинета или офиса. ★ 【ГЛАДКА ПОВЪРХНОСТ ЗА ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ】 Повърхност и краищата на влакчета за файлове гладко, лесно за почистване и поддържане.Петното може да се забърсва с влажна кърпа. ★ 【НАПРАВЕТЕ ЖИВОТА СИ по-ЛЕСНО】 Когато се движите реда на работния плот и да се отървете от бъркотията, ще забележите, че и вашият живот също ще бъде в пълен ред, съдържа важни неща в ред, за да можете да намерите това, което ви трябва, е под ръка. ★ 【Здрав И ИЗДРЪЖЛИВ】 е Изработена от метален материал, здрав и издръжлив, с дълъг срок на служба.Това е вашият добър помощник в дома и офиса.Тази рамка-притежателя на файла ще направи вашия десктоп по-чист. ★ 【УНИВЕРСАЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ】 Настолен органайзер - чудесен помощник в офиса за съхранение на различни предмети, като например на хартия формат А4, документи, бележка книги и други малки предмети. ★ 【 ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН】 Стилен, елегантен и изчистен дизайн прави нашия багажник на файлове-подходящ за повечето помещения.Можете да го сложи в кабинета или офиса. ★ 【ГЛАДКА ПОВЪРХНОСТ ЗА ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ】 Повърхност и краищата на влакчета за файлове гладко, лесно за почистване и поддържане.Петното може да се забърсва с влажна кърпа. ★ 【НАПРАВЕТЕ ЖИВОТА СИ по-ЛЕСНО】 Когато се движите реда на работния плот и да се отървете от бъркотията, ще забележите, че и вашият живот също ще бъде в пълен ред, съдържа важни неща в ред, за да можете да намерите това, което ви трябва, е под ръка. ★ 【Здрав И ИЗДРЪЖЛИВ】 е Изработена от метален материал, здрав и издръжлив, с дълъг срок на служба.Това е вашият добър помощник в дома и офиса.Тази рамка-притежателя на файла ще направи вашия десктоп по-чист. ★ 【УНИВЕРСАЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ】 Настолен органайзер - чудесен помощник в офиса за съхранение на различни предмети, като например на хартия формат А4, документи, бележка книги и други малки предмети.Ние сме специализирани в офис принадлежностях и се стремим да създадем лесно организираната и опрятную офис обстановка.Максимално използвайте пространството с помощта на този настолен организатор.Параметри : Материал : Металлразмер : както е показано Цвят : златисто, розово злато, черен Иновативен дизайн с красив външен изглед на бюрото си Опаковка : 1 * Държач за файлове, поради разлика в ръчен измерения, моля, оставяйте една малка разлика в размера.

Всичко за продукта

Material:
metal
Size:
As Shown
Color:
Gold , Rose Gold,Black
Innovative design with beautiful appearance on your desk:
Package:
1*File Holder:
Due to the difference of manual measurement, please allow slight size difference. :

Подобни продукти в категория