• Ново
Рамка за снимки KAPIX Shadow Box 4x6 от плексиглас с висока разделителна способност, Кутия с памет от дърво, Витрина за цветя, Билети, Сувенири, Сувенири, Медали, картини и сн?

Рамка за снимки KAPIX Shadow Box 4x6 от плексиглас с висока разделителна способност, Кутия с памет от дърво, Витрина за цветя,

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

【Скрити чекмеджета】 Рамка скрито чекмедже с размери 4x6 инча, изработена от МДФ с лъскава предна част от небьющегося стъклоСивата кутия здрав и издръжлив. 【Размер】 Външен размер на 4,5 x 6,5 x 1.7 инча (инча), а вътрешен размер 3,5 x 5,5 x 1,2 см (дълбочина). 【ЛЕКОТАТА НА ИЗПОЛЗВАНЕ И показване на】Използвайте гони open shadow box backboard.Залепете сувенири на бял мат с помощта на три двойки нетоксични липучек, които не са повредени. Идва готов за това, да го закачите на стената на демонстрация в изправено положение или гордо да поставите на работния плот, маса или рафт на полицата. 【Защитно ОПАКОВАНЕ】 Рамка сянка кутии внимателно опаковани в здрави кашони, за да се избегнат повреди при транспортирането.Резервирайте с увереност в момента.Ако има някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【Декора на дома си】 Оставете достатъчно място, за да се побере вътре повече неща, като снимки, билети, награди, сертификати, цветя или други 3 D-елементи на мат.Идеален за създаване и защита на билети за концерти, награди и снимки.Чудесен подарък за сватба, Коледа, Нова година, Ден на майката и на бащата. 【Скрити чекмеджета】 Рамка скрито чекмедже с размери 4x6 инча, изработена от МДФ с лъскава предна част от небьющегося стъкло.Сивата кутия здрав и издръжлив. 【Размер】 Външен размер на 4,5 x 6,5 x 1.7 инча (инча), а вътрешен размер 3,5 x 5,5 x 1,2 см (дълбочина). 【ЛЕКОТАТА НА ИЗПОЛЗВАНЕ И показване на】Използвайте гони open shadow box backboard.Залепете сувенири на бял мат с помощта на три двойки нетоксични липучек, които не са повредени. Идва готов за това, да го закачите на стената на демонстрация в изправено положение или гордо да поставите на работния плот, маса или рафт на полицата. 【Защитно ОПАКОВАНЕ】 Рамка сянка кутии внимателно опаковани в здрави кашони, за да се избегнат повреди при транспортирането.Резервирайте с увереност в момента.Ако има някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【Декора на дома си】 Оставете достатъчно място, за да се побере вътре повече неща, като снимки, билети, награди, сертификати, цветя или други 3 D-елементи на мат.Идеален за създаване и защита на билети за концерти, награди и снимки.Чудесен подарък за сватба, Коледа, Нова година, Ден на майката и на бащата.Съвети : От двете страни на предния панел на HD пластмаса (плексиглас) с защитно фолио, моля, махнете screen protectors преди употреба.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория