• Ново
NA 14-Инчов Плаващ Стенни полк, Тесен Статив за Съхранение на Книги, Статуи, Рамки за снимки с Лак за нокти, Стенни конзоли За Баня, Комплект от 3 теми за Маникюрного сал

NA 14-Инчов Плаващ Стенни полк, Тесен Статив за Съхранение на Книги, Статуи, Рамки за снимки с Лак за нокти, Стенни конзоли

Rating 
BGN 21.87

Сума
Налично за поръчка

Това е идеалното място за демонстрация на почти всичко и прояви на творчеството : ако ви харесва събирането на стари мебели, книги, филми, грамофонни плочи и т, може дори да изложи своите бутилки вино и създаване на декоративно пространство на стената.Модерен багажник за изложбата на стоки с плаващи рафтове ще ви помогне да : поставите снимки, детски книги, рецепти, плочи, колекционерска стойност, бутилки вино и др.Организирайте плота, упорядочив своята колекция от подправки.Създаване на по-голяма площ, докато се движите, лесно упаковывайте и смени.Чудесни идеи за подаръци : Тази полк е много подходящ като подарък за повод, за да зарадваме семейството и приятелите си, използвайте я като сватбен подарък, булчински душ, детски душ или за Деня на майката : мама и заслужава ремонт на хола в съвременен стил.Използвайте нашата елегантната витрина за демонстрация на снимки в най-добрите си моменти.Никога не трябва да се притеснявате за несоосности дограма.Когато се движите, вие лесно можете да се разтоварят, се опаковат и да се пренасят, без да се повреди.Вече няма изпотяване и болки в гърба от преместване на тежки мебели.Купете си подарък, за да ви направи щастлив приятелите или семейството си. 100% гарантирано удовлетворение.Ние се гордеем с качеството на нашите продукти, ако имате някакви въпроси или притеснения, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим ги за вас възможно най-скоро.Това е идеалното място за демонстрация на почти всичко и прояви на творчеството : ако ви харесва събирането на стари мебели, книги, филми, грамофонни плочи и т., може дори да изложи своите бутилки вино и създаване на декоративно пространство на стената.Модерен багажник за изложбата на стоки с плаващи рафтове ще ви помогне да : поставите снимки, детски книги, рецепти, плочи, колекционерска стойност, бутилки вино и др.Организирайте плота, упорядочив своята колекция от подправки.Създаване на по-голяма площ, докато се движите, лесно упаковывайте и смени.Чудесни идеи за подаръци : Тази полк е много подходящ като подарък за повод, за да зарадваме семейството и приятелите си, използвайте я като сватбен подарък, булчински душ, детски душ или за Деня на майката : мама и заслужава ремонт на хола в съвременен стил.Използвайте нашата елегантната витрина за демонстрация на снимки в най-добрите си моменти.

Всичко за продукта

1. Material:
MDF wood & laminate
2. Color:
white
3. Product size:
14L x 2.3H x 4W
Notice:
1. When receiving the goods, please confirm the goods according to the list of instructions. Once you find the Less part, please contact us with relevant pictures. We will deal with it in time.:
2. Please install the product in accordance with the instruction manual.:
3. It is recommended that the installation is not too tight and easy to adjust. After the structure is installed, strengthen the interface and make it more stable. The package includes:
3 x 14 modern white display stand and mounting hardware :

Подобни продукти в категория