• Ново
Подаръци за мама - Подарък за рожден Ден на мама, Забавни Подаръци за Деня на Майката от дъщери, Соеви Свещи за сина, Подаръци за жени, Уникални Подаръци, Подарък за р?

Подаръци за мама - Подарък за рожден Ден на мама, Забавни Подаръци за Деня на Майката от дъщери, Соеви Свещи за сина, Подаръци

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【СОЕВО СВЕЩ ПРЕМИУМ-клас】 Тази свещ от 100% соев восък с дървени фитилем изработени от етерични масла, които придават на вашия дом силен аромат на лавандула 【СВЕЩ ЗА МАМА】 отдавна търсят свещ за мама?Ние сме разработили идеалният вариант за вас и вашите близки.Той има прекрасен аромат на лавандула и стилен приятен дизайн. 【ИЗБОР за ПОДАРЪК】 Нашите свещи с аромат на лавандула - идеалният подарък не само за мама, която има всичко, но и за всеки, който обича лукса и землистые аромати.Всяка свещ се предлага в луксозна, завършен до дарению опаковка на подаръка. 【НАШАТА МИСИЯ】 BYTINO внимателно проектиран и създаден с оглед на вашия дом и семейство.Ние вярваме, че вашият дом трябва да бъде подложен на хората и нещата, които обичате.Нашата мисия се състои в това, да ви помогне да развиете още малко такава любов в отношенията с вашите роднини. 【РАЗМЕРА И ВРЕМЕТО на горене】 15,5 грама / 440 г. Благодарение на натуральному воску и хлопчатобумажному фитилю, не до олово, нашата веганская свещ без жестокост ще ви изпрати в приятно сетивно пътуване до 48 часа.Не съдържа парабени.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория