• Ново
Титуляр Фотокарточки Плюшено Калъфче за снимки във формата на Животно, Чанта с Окачване, Плюшено мече Ключодържател, Защитен Калъф за Фотография, Окачване (Бяла Ме?

Титуляр Фотокарточки Плюшено Калъфче за снимки във формата на Животно, Чанта с Окачване, Плюшено мече Ключодържател, Защитен

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Тази фотокарточка е направена от висококачествен плюш, здрав и практичен, тя може да предпази вашите снимки от влага и стареенеУникален дизайн : фото албум е проектиран във формата на животно, модерен лесен и практичен дизайн, изящна изработка, практичност и мода.С рисунки на животни от карикатури kawaii ще станат отлични подаръци за рожден ден /Коледа и за жени, деца и момичета.Идва с подвижна брелоком, с помощта на който можете да събираш ключове и други украшения, а също така да се мотае този кавайный титуляр за фотокарточек на своите чанти, портфейли и раници bakckpacks.Пратката включва : 1 бр. ключодържател, общият размер : 13,5 см. x 9,5 вижте Тази фотокарточка е направена от висококачествен плюш, здрав и практичен, тя може да предпази вашите снимки от влага и стареене.Уникален дизайн : фото албум е проектиран във формата на животно, модерен лесен и практичен дизайн, изящна изработка, практичност и мода.С рисунки на животни от карикатури kawaii ще станат отлични подаръци за рожден ден /Коледа и за жени, деца и момичета.Идва с подвижна брелоком, с помощта на който можете да събираш ключове и други украшения, а също така да се мотае този кавайный титуляр за фотокарточек на своите чанти, портфейли и раници bakckpacks.Пратката включва : 1 бр. ключодържател, общият размер : 13,5 см. x 9,5 вижте Общия размер : 13,5 см. x 9,5 виж Употреба : портфейл за кредитни карти kpop star Материал своята практика за фотокарточек : плюш вътре в Размер на снимка : 8x9,5 см на Помещение включва : 1 бр. ключодържател Забележка : Моля, имайте предвид разликата в 1-3 см от ръчно измерване.Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория