• Ново
ABOOFAN 90 бр. и Щипки за Колчета Memo САМ, Папката за снимки, клечки за дрехи, Повече Застежек, Училищен Стяга под формата на Дърво, Тематичен Клип за Коледа с Картон за Въз?

ABOOFAN 90 бр. и Щипки за Колчета Memo САМ, Папката за снимки, клечки за дрехи, Повече Застежек, Училищен Стяга под формата

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Украса за коледното парти - 【Материал премиум-клас】- Коледна прищепка за пощенски картички е изработена от дърво, различни стилове по ваш избор, достатъчно здрава и се отличава с добра издръжливостДЪРВЕНИ клечки за дрехи, ЗА БЕЛЬО - трайни : клечки за дрехи за окачване на дрехи, изработени от солидна пружинна панта и трайно дърво, леки и малки, предмети, много здраво зажимаются скоби и се оставя незабележими следи върху повърхността на продукта.Скоба за коледното снимки-жени-Дизайн : Уникален дизайн коледно клечки за дрехи под формата на лосове.Клечки за дрехи за ваканционни снимки - тези скоби могат плътно да задържи нещо, но не е много лесно да се свали от фина работа.ХАРТИЯ колче-красива, лека и многофункционална мини-шнола от лос.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория