• Ново
Подови часова BKDFD Вертикална Стойка за вестници, Вертикална Стойка За списания От бодлива тел Подова Стойка за вестници / Информационна часова (Цвят: D)

Подови часова BKDFD Вертикална Стойка за вестници, Вертикална Стойка За списания От бодлива тел Подова Стойка за вестници

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

✪【Материал】 : Изработена от метал, с висока носеща способност, лесно е деформиран, светъл, кръгла, полиран ✪【Характеристики 】 : 3 слоя, автомобилът не е в регулация, противоскользящий мат, етажерка за книги могат свободно да се разглобява, красиво и практично. ✪【Размер】 : 34*25*90 см, цветна класификация : черен. ✪【Използването на】 : да се Съхранява книги, cd-та, играчки, правилно да се съхранява на различни неща, се използва за съхранение на многофункционални мебели и малки хора, практично. ✪【Обхват】 : Всеки стил, хол, кабинет, спалня, шкафове, бар, офис и т., ✪【Материал】 : Изработена от метал, с висока носеща способност, лесно е деформиран, светъл, кръгла, полиран. ✪【Характеристики 】 : 3 слоя, автомобилът не е в регулация, противоскользящий мат, етажерка за книги могат свободно да се разглобява, красиво и практично. ✪【Размер】 : 34*25*90 см, цветна класификация : черен. ✪【Използването на】 : да се Съхранява книги, cd-та, играчки, правилно да се съхранява на различни неща, се използва за съхранение на многофункционални мебели и малки хора, практично. ✪【Обхват】 : Всеки стил, хол, кабинет, спалня, шкафове, бар, офис и т. Този на библиотеката класически дизайн ще подтикне децата си съдържа всички книги, в чистота.Благодарение на трайно рамка от МДФ и полкам в него внимателно се съхраняват книги най-различни форми и размери.благодарение на приложената графика тя ще е страхотно в спалнята или стаята за игри.материал : метал Материал : железоразмер : 34*25*90 см Стил : северна метал в процеса на производство на : заваряване Допълнителни характеристики : Конструкцията на мобилните мебели : скелетна конструкция, възможно ли е да се събира-Елемент от дизайна на : метални Позициониране в стил : Икономически Забележка : В този продукт се продава само на книжарниците и в нея няма други стоки.Грешка : От-за ръчно измерване на поръчката в размер на е 1-3 см, моля, обърнете се към самия продукт.За миризмата : заради напрежение по време на транспорт може да се появи някакъв мирис.Цвят : Изображение на продукта, направено в естествената си форма.Поради излагане на светлина, снимки, дисплей и т. цветът на продукта може да бъде малко чете.Моля, обърнете се към самия продукт.Стелажи за съхранение, Рафтове и чекмеджета.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория