• Ново
Десктоп Keystore, Купа За Ключове, Скулптурни Украси, Украси За Тавата за бижута От Смола, Скандинавски, Многофункционална Тава За Съхранение на Ключове От входа, Бонбо?

Десктоп Keystore, Купа За Ключове, Скулптурни Украси, Украси За Тавата за бижута От Смола, Скандинавски, Многофункционална

Rating 
BGN 36.04

Сума
Налично за поръчка

[Високо качество] Тава е изработена от висококачествени материали, издръжливи и дълготрайни, водонепропускливи, устойчиви на надраскване и лесно се переПросто избършете с чиста влажна кърпа. [Размер] 17x17x23 см, нето тегло : 0,85 кг., Креативен дизайн го прави по-привлекателен и ви добавя малко шик. [Декоративни] Стилен цвят и модел, не само органайзер за бижута и дребни неща, но и красива украса на работния плот, която лесно се съчетава с плот тоалетна масичка, бельевым гардероб, прикроватной тумбочкой, тоалетна, мивка и т. [Многофункционален] идеална за настаняване на малки бижута или украшения като пръстени, обеци, гривни, колиета, щипки за коса, тоалетни принадлежности, ключове, часовници, декоративни топки или други малки предмети.Избягвайте неподходящи расстановок, почистете вашия работен плот.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Благодаря ви, че дойдохте, пожелавам ви щастлив живот!. [Високо качество] Тава е изработена от висококачествени материали, издръжливи и дълготрайни, водонепропускливи, устойчиви на надраскване и лесно се пере.Просто избършете с чиста влажна кърпа. [Размер] 17x17x23 см, нето тегло : 0,85 кг., Креативен дизайн го прави по-привлекателен и ви добавя малко шик. [Декоративни] Стилен цвят и модел, не само органайзер за бижута и дребни неща, но и красива украса на работния плот, която лесно се съчетава с плот тоалетна масичка, бельевым гардероб, прикроватной тумбочкой, тоалетна, мивка и т. [Многофункционален] идеална за настаняване на малки бижута или украшения като пръстени, обеци, гривни, колиета, щипки за коса, тоалетни принадлежности, ключове, часовници, декоративни топки или други малки предмети.Избягвайте неподходящи расстановок, почистете вашия работен плот.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Благодаря ви, че дойдохте, пожелавам ви щастлив живот!. "Този малък и компактен тава за гарнитура са подходящи за настаняване на обличане масичката, това е чудесен начин да покажете вашите скъпоценни бижута. Този изискан тава - чудесен подарък за булчински душ, Коледа, сватбени партита, сватби, годишнини, рождени дни, Деня на майката, Деня на Св. Валентин и всякакви други специални случаи.Защо да изберете нашите продукти?1. За поддържане на реда в помещението може да ви помогне да управлявате по-добре времето и пространството.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория