• Ново
Elscop 4 юли Начален Знак за Украса на Входната Врата, с Декорации за Деня на Независимостта на Вратата Табела Кръгла Дървена Закачалка Американски Флаг Патриотичен з?

Elscop 4 юли Начален Знак за Украса на Входната Врата, с Декорации за Деня на Независимостта на Вратата Табела Кръгла Дървена

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【Добре дошли знак за Деня на независимостта】 : комплектът включва : 1 бр добре дошли на дървен знак на 4 юли с модел под формата на звезди и ленти, букви "Добре дошли", отпечатан класически шрифт с 3 D ефект, а след това ръчно залепени към кръгла дървена дъска нетоксични термоклеем.Осигуряване на привлекателен външен вид без загуба на издръжливост.Този начален знак с американски елементи - добър избор за отбелязване на предстоящия 2022 г., 246-та годишнина от основаването на Съединените Щати. 【Правилния размер】 : Дървена подвесная знак на 4 юли с големина около 12 x 12 см и дебелина около 0,3 инча.Идеален за настаняване в коридора, тераса, кухни, балкони, гаражи, барове, домашни офиси или развлекателни зони.Използвайте го, за да украсят къщата и да изразят своя патриотизъм. 【Добър избор】 : Нашия патриотичен добре дошли знак на входната врата е идеален за ежедневна декор или на специални случаи, празнуване на величието на Америка на 4 юли, Деня на независимостта, Деня на паметта на Деня на президентите, на Деня на ветераните.Това също може да бъде добър подарък за нови собственици, приятели, твърдо или млади семейства, църкви или детски градини. 【Качествен материал】 : Нашата кръгла табела "Добре дошли на вратата" е изработена от висококачествена дървесина с текстура на дърво и гладка повърхност, износостойкая и тя е устойчива против корозия, можете да го използвате безопасно, здрава, я не е лесно да се съборят или да се деформира, добра печат може да направи своя цвят и модел, дълготраен, подходящ за вашите различни декоративни нужди. 【Топло за обслужване на клиенти】 : Elscop се фокусира в знак на фермерска къща от кръгла дърво.Благодарение на нашите впечатляващ рисунките и текста, ви посрещат с табела ще бъде тази, за която говорят всички в квартала!Ако не сте 100% удовлетворени, просто изпратете го обратно и ние ще ви възстановим в пълен размер.Моля, вярвайте в нашето качество и насочена, марка Elscop определено ще направи живота ви по-добре. 【Добре дошли знак за Деня на независимостта】 : комплектът включва : 1 бр. добре дошли на дървен знак на 4 юли с модел под формата на звезди и ленти, букви "Добре дошли", отпечатан класически шрифт с 3 D ефект, а след това ръчно залепени към кръгла дървена дъска нетоксични термоклеем.Осигуряване на привлекателен външен вид без загуба на издръжливост.Този начален знак с американски елементи - добър избор за отбелязване на предстоящия 2022 г., 246-та годишнина от основаването на Съединените Щати.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория