• Ново
Toyvian 6 бр. Ленти за художествена Гимнастика, Розови Серпантины, Детски Танцов Сияние, Детски Физкултурен Сияние, Ритмични Лента, Детски Танцов Сияние, Лента за Изказ?

Toyvian 6 бр. Ленти за художествена Гимнастика, Розови Серпантины, Детски Танцов Сияние, Детски Физкултурен Сияние, Ритмични

Rating 
BGN 6.10

Сума
Налично за поръчка

Лента за пресукване на пръти : Изработени са от висококачествен материал фина работа, ленти са безопасни и трайниЛента за ръка на хвърчило : Това е лента, леки, гладки и меки, по време на гимнастика или танци лента красиво се развяват във въздуха.Танцови лента за участия : достатъчна дължина, което прави използването на по-удобно и безплатно.Пръчици за художествена гимнастика : Достатъчно на брой, за тези ленти могат да отговарят на вашите различни нужди.Пръчка за танци фея : Изработени от висококачествени материали, е здрав и практичен, подходящ за фитнес.Осъществяване списък 6 x Танцова лента Характеристики - Размер : Около 200,00 X6,00 X0,20 см / 78,60 X2,36 X0,08 инча Танцово обзавеждане. - Цвят : Лента за пресукване на пръчици с различни цветове. - Материал : сатен, пластмасов детски танцов сияние. - Ярки, наситени цветове, които никога не изчезват.За участие в различни енергични танцови събития Танц лента за деца. - С достатъчна дължина, което прави използването на по-удобен, както и на безплатни ленточными пръчици за хранене за деца. - Достатъчно, за тези ленти могат да отговарят на вашите различни нужди в художествената гимнастика. - Танцови лента зареждат с енергия деца и да им позволи да участват в различни танцови събития Party Ribbons. - Това може не само да подобри физическите функции на детето, но и да улесни обучението на децата танца панделки.Информация за стоки Празнични панделки Това е така, защото нашите продукти могат да задоволят вашите нужди. лента пръчици за деца не е лесно да се деформира, което ви осигурява по-голямо удобство.Лента за художествена гимнастика, Изработени от първокласни материали, практични и трайни.Аксесоари за гимнастика Ако търсите професионална гимнастическую лента на разумна цена, това изследване си е тук.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория