• Ново
Дървена Кутия, Багажник За съхранение Елегантна Кутия Памет в Ретро Стил, за да украсят Дома Кутия за Съхранение на Козметични и Етерични Масла Инструмент за съхра?

Дървена Кутия, Багажник За съхранение Елегантна Кутия Памет в Ретро Стил, за да украсят Дома Кутия за Съхранение на Козметични

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Дървена кутия за Ретро дизайн : Тази реколта кутия за съхранение, изработен от устойчив на кедър и сплав с автентичен голям дървен декоративен багажа в ретро стил, дървена кутия за съхранение с капак, подходящ за подарък за рожден ден, сватба или детски спомени, дървена кутия за подаръци за спомен идеален за всички видове хоби-проекти направи си САМ"Реколта кутия за съхранение Елегантен декор : Тази реколта скоростна изпълнена в ретро цветове и с дръжки, което придава елегантен вид на помещението. кутия за съхранение на сандъка със съкровища и е подходящо за всяка спалня, офис и ще бъде чудесно се комбинира с вашия стил на оформяне.Настолна сортировочная кутия, Идеален подарък : ретро декоративен багажник за багаж идеален подарък за пътници, багажник за съхранение вкъщи можете да използвате този ретро кутия за съхранение, за демонстриране или за съхранение на вещите си, багажник за съхранение е достатъчно за съхранение на часовници, бижута, подаръци, украшения, багажник за багаж, лесна за употреба.Сфера на приложение : дървени ковчег за бижута е много подходящ за съхранение на малки аксесоари, колекционерски артикули, играчки, писма, снимки, бижута, ковчег за бижута може да намали бъркотия в стаята, декоративна кошница за съхранение идеален за съхранение на вещи от първа необходимост, лесен за употреба.Ракла за съхранение Лесен за използване : Обтегач декоративни кутии изпълнена в ретро цвят, което е удобно за носене и употреба, дървен сандък красив, траен, както и контейнери за съхранение на багаж, складове, предназначени за една индивидуална лента и подвесного пространство за съхранение или демонстрации. ЕЛЕГАНТЕН декор : Тази реколта скоростна изпълнена в ретро цветове и с дръжки, което придава елегантен вид на помещението 2. Идеален подарък : Идеален подарък за пътници, те могат да използват тази винтажную кутия за съхранение на техните продукти 3. РЕТРО-дизайн : Тази реколта кутия за съхранение, изработен от устойчив на кедър и сплав с автентичен ретро-изглед 4. Лесна употреба : Ключалката е изпълнена в ретро цвят, което е удобно за носене със себе си и да използвате по-удобно 5. Сфера на приложение : Много е подходящ за съхранение на малки аксесоари, колекционерски артикули, играчки, писма, снимки, бижута и може да намали бъркотия в стаята Параметри : Тип на продукта : Кутия с памет Външен диаметър : Дължина : прибл.

Всичко за продукта

Item Type:
Memory Box
Outer Diameter:
Length:
Approx. 21.5cm / 8.5in
Width:
Approx. 12.5cm / 4.9in
Height:
Approx. 13cm / 5.1in
Inner Diameter:
Length:
Approx. 20cm / 7.9in
Width:
Approx. 10.5cm / 4.1in
Height:
Approx. 11cm / 4.3in
Package List:
1 x Memory Box :

Подобни продукти в категория