• Ново
Комплект камъни за Чакрата vuUUuv - Естествен необработен камък и Лечебни кристали Thumb Worry Stone за лечение, Медитация, баланс на чакрите или Ритуал (8 бр. + ахат)

Комплект камъни за Чакрата vuUUuv - Естествен необработен камък и Лечебни кристали Thumb Worry Stone за лечение, Медитация,

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

♥ 8 естествени необработени камъни за чакрата : нефрит Донглинг, червен яспис, камък тигри око, аметист, обсидиан, розов кристал, лазурит и прозрачен кристал които благодарение на функцията мощен енергия камък подобряват медитация и възстановяване на тялото и ума. ♥ Камък за безпокойство за големия пръст - това е един вид камък, който може да намали натиска, с отводнителни канали с размер на палец, така че можете да поставите плосък камък между палеца и показалеца си.Това може да засили нерв в основата на палеца, ако вие постоянно ще се местите им, а след това освободи от естествен ендорфин.Много е удобно да сложи в джоба или портфейла, вие може леко да се докоснат до него, когато усетите, че към вас са належащи. ♥ Аз съм прикрепила към теб висококачествена гривна с чакра, направени от вулканичен камък и седем естествени скъпоценни камъни.Елегантен и удобен, не само модерни и красиво да се носят на китката си, но и може да се получи енергията на чакрите по всяко време и на всяко място, за да изгонят всяко нахлуване на негативна енергия. ♥ Изискана опаковка кутия за трупи с дърворезба може не само да защити камъни чакри, но и да се разположат 8 камъни чакри последователно, за да генерира невероятна енергия и създаване на градина на разума в стаята си. ♥ Всеки градешки камък на 100% натурални, без никаква химическа обработка, той никога не е бил подложен на изкуствен оцветител или обработка.Ние внимателно отберем всеки от тях ръчно, като всеки от тях е уникален и точно отразява особеностите на камък, така че може би има малка разлика между получения от вас камък и картина, но всеки от тях ще бъде най-добрият избор за практика ремонт на кристали. ♥ 8 естествени необработени камъни за чакрата : нефрит Донглинг, червен яспис, камък тигри око, аметист, обсидиан, розов кристал, лазурит и прозрачен кристал. които благодарение на функцията мощен енергия камък подобряват медитация и възстановяване на тялото и ума. ♥ Камък за безпокойство за големия пръст - това е един вид камък, който може да намали натиска, с отводнителни канали с размер на палец, така че можете да поставите плосък камък между палеца и показалеца си.Това може да засили нерв в основата на палеца, ако вие постоянно ще се местите им, а след това освободи от естествен ендорфин.Много е удобно да сложи в джоба или портфейла, вие може леко да се докоснат до него, когато усетите, че към вас са належащи.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория