• Ново
DOITOOL акрилна играчки, торта играчка организатор за съхранение на спиртни напитки рафтове 3шт махнете сапата щанд сватбена маса рафтове бонбони различен десерт раф?

DOITOOL акрилна играчки, торта играчка организатор за съхранение на спиртни напитки рафтове 3шт махнете сапата щанд сватбена

Rating 
BGN 23.24

Сума
Налично за поръчка

ПОСТАВКА ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ на БИЖУТА - творческа форма, изглежда много стилно и очарователноПОСТАВКА за притежателя на ТРЪБИ - акрилна витрина ще ви Помогне да си украса в чистота и ред, бързо и ефективно да намерите това, което ви трябва.Поставка-органайзер за слънчеви очила -акрилна поставка за дисплея на U-образна форма, стилен и практичен, удобни за сортиране и съхранение.НАСТОЛНА поставка - изящна изработка и красив външен вид осигуряват нейната популярност и практичност.РАФТОВЕ за ЧАНТИ - Тези рафтове за витрини с гладка повърхност, обработена и-образно деколте, просто изплакнете с вода от маркуч и оставете да изсъхне, когато ви потрябва да ги използвате повторно.ПОСТАВКА ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ на БИЖУТА - творческа форма, изглежда много стилно и очарователно.ПОСТАВКА за притежателя на ТРЪБИ - акрилна витрина ще ви Помогне да си украса в чистота и ред, бързо и ефективно да намерите това, което ви трябва.Поставка-органайзер за слънчеви очила -акрилна поставка за дисплея на U-образна форма, стилен и практичен, удобни за сортиране и съхранение.НАСТОЛНА поставка - изящна изработка и красив външен вид осигуряват нейната популярност и практичност.РАФТОВЕ за ЧАНТИ - Тези рафтове за витрини с гладка повърхност, обработена и-образно деколте, просто изплакнете с вода от маркуч и оставете да изсъхне, когато ви потрябва да ги използвате повторно.Пратката включва 3 x поставка за дисплея Характеристики -Размер на опаковката : около 12,00 X11,00 X7,00 см/4,72 X4,33 X2,76 сантиметра прозрачни акрилни багажник. - Цвят : Прозрачен cupcake. - Материал : акрил и акрилни подступенок за рафтове. - Стабилен дисплей, подходящ за десерти, бижута, торти и други щрангове за съхранение на акрилни дисплеи. - Акрилен материал, прозрачен, с висока разделителна способност и прозрачна поставка за десерти. - Създаване на максимално пространство за съхранение на вещите в малки помещения, можете да поддържате в ред вашия работен плот и чист рафт за слънчеви очила. - U-образен дизайн, стилен и практичен, удобни за сортиране и съхранение на пластмасова поставка за торта. - Помогни да спаси своя украса в чистота и ред, бързо и ефективно намерете това, което ви трябва, акрилни стъпало.Описание Товарафигурная полици за съхранение, която може да се класифицира, да поставите своите неща, е практично и удобно.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория