• Ново
Уникална Дървена Музикална Ковчег You are My Sunshine, Малки Музикални Кутии с Ръчно Управление, Подарък под формата на Семе за Мама, Дъщеря, Съпруга, Приятелка, Персонални ?

Уникална Дървена Музикална Ковчег You are My Sunshine, Малки Музикални Кутии с Ръчно Управление, Подарък под формата на Семе

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

【Вдъхновяващи подаръци】-Изработени от дърво и музикално движение, специални и романтични подаръци за жена си/приятелката си/ майка /дъщеря/ син/съпругМелодия на класическата песен - ти си моето слънце. 【 Малък и Симпатичен】 Това е една малка музикална ковчег с механично движение, чийто размер е 2,5x2x1,5 инча.Можете да музикална кутия за бижута в дланта на ръката си.Малка музикална ковчег ще ви потопи в сладки спомени. 【Батерия, не се изисква】 - Продължавайте да върти дръжката музикална кутия за бижута sunshine, тогава тя ще изиграе 18 ноти на песента you are my sunshine.Трябва постоянно проворачиваться, за да играят. 【Персонализиран подарък】- Отвън дървена музикална кутия за бижута с лазер издълбани изящни мотиви, а вътре отпечатани многоцветни слънчогледи " и думите "ти си моето слънце". 【 Подарък за нея /Него】 - Любовен подарък за Свети Валентин " Ден на Ядящия / майките Ден /Коледа / Годишнина /рожден Ден.Дървени музикални кутии за майка ми, за жена си, за приятелката си, за дъщеря си, за сина си, за внуци, за внук. 【Вдъхновяващи подаръци】-Изработени от дърво и музикално движение, специални и романтични подаръци за жена си/приятелката си/ майка /дъщеря/ син/съпруг.Мелодия на класическата песен - ти си моето слънце. 【 Малък и Симпатичен】 Това е една малка музикална ковчег с механично движение, чийто размер е 2,5x2x1,5 инча.Можете да музикална кутия за бижута в дланта на ръката си.Малка музикална ковчег ще ви потопи в сладки спомени. 【Батерия, не се изисква】 - Продължавайте да върти дръжката музикална кутия за бижута sunshine, тогава тя ще изиграе 18 ноти на песента you are my sunshine.Трябва постоянно проворачиваться, за да играят. 【Персонализиран подарък】- Отвън дървена музикална кутия за бижута с лазер издълбани изящни мотиви, а вътре отпечатани многоцветни слънчогледи " и думите "ти си моето слънце". 【 Подарък за нея /Него】 - Любовен подарък за Свети Валентин " Ден на Ядящия / майките Ден /Коледа / Годишнина /рожден Ден.Дървени музикални кутии за майка ми, за жена си, за приятелката си, за дъщеря си, за сина си, за внуци, за внук.Музикалното ковчег Слънчев подарък, Подарък за рожден Ден за момиче, Подарък за годишнина жена, Коледен подарък за майка, Подарък за Свети Валентин за приятелка.Музикалното ковчег с размера на химикалка.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория