• Ново
Мини Машина за едно глинен кръг, Детско Обзавеждане Малко diy от глина ръчно изработени, Безстепенно Регулиране на скоростта за училищното обучение, едно глинен бар?

Мини Машина за едно глинен кръг, Детско Обзавеждане Малко diy от глина ръчно изработени, Безстепенно Регулиране на скоростта

Rating 
BGN 13.00

Сума
Налично за поръчка

【Материал от алуминиева сплав】- Този продукт е произведен от висококачествени материали и по-трайниВъртяща се маса е изработен от алуминий, който е плоска и гладка, което осигурява безопасна експлоатация и не се поддава на корозия. 【Регулируема посока на】- Въртене на CW и CCW, лост за управление може да се отвори / затвори керамични колата и регулиране на посоката на въртене на CW или CCW. 【Безстепенно регулиране на скоростта】 Безстепенно регулиране на скоростта на шнуре хранене е предвидена дръжка подвижна маса, която може да регулирате скоростта на въртящия се плот за необходимо и има добра и стабилна скорост. 【Portale】- В сравнение с други продукти от същия тип, нашите продукти са компактни по структура, са лесни за тегло и удобни за съхранение. Малка и компактна, много деликатна мини-керамични машина, лесен за почистване и удобен за переноске. 【Широко приложение】- Подходящ за училищното обучение, едно глинен въпроси или за домашна употреба, за да задоволят повечето професионални любителите на керамика.Параметри : Тип на продукта : Мини-грънчарско кръг Материал : неръждаема стомана + алуминий Напрежение : 100-240 На Мощност : 30 W Применимая аудитория : Ученици, които изучават гончарное се справят по-стари от 3 години, или тези, които професионално се занимава с производство на фина керамика, Регулиране на скоростта : След като лост е в положение на CW и CCW, завъртете копчето за регулиране на скоростта надясно за да се ускори.Максимална - това е най-високата скорост.Поддръжка : След използване на машината може да убивам влажна кърпа или влажна гъба.След като на повърхността ще се очисти от калта, използвайте суха кърпа, за да премахнете вода.Не забравяйте, че не трябва да се мият директно с вода.Захранване : След свързване на контролер захранване свържете към източник на захранване.Настройте регулатора на мощност на минимум, щракнете върху лоста, и въртяща се маса ще започне да се върти.CW и CCW : Натиснете лоста нагоре, за да завъртите на CW. Освобождаване на лоста, за да спре въртенето.Натиснете лоста надолу, за да завъртите ККО.Изключване : настройте тяговый пръчка в средата му.Изключете регулатор на хранене Осъществяване Списък : 1 х домакин 1 х захранващ адаптер 1 комплект керамични инструменти (8 бр.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория