• Ново
360 Листа 4 x 4 Бележник за албуми с шарките, 90 Дизайн Декоративни Хартиени Бележници за Бродерия, Scrapbooking за списания, материали, Декоративно производство на пощенски ?

360 Листа 4 x 4 Бележник за албуми с шарките, 90 Дизайн Декоративни Хартиени Бележници за Бродерия, Scrapbooking за списания,

Rating 
BGN 9.59

Сума
Налично за поръчка

★??????? ??????? - Вие ще получите 6 опаковки от хартия със смесен модел, общо 360 листа с 90 различни рисунки, пъстра картонена хартия за двустранен печат, достатъчно количество и модели, за да отговарят на вашите нужди в създаването на занаяти в ретро стил ★???? ???? - Размерът на нашата хартия за албуми е 4 x 4 инча (x 10,2 10,2 см), той е лесен за използване, лесен и преносими, изключително симпатичен размер, който може да носите навсякъде с вас. ★???? ??????? ???????? - Нашата хартия за изработване с принтом изработени от висококачествена хартия с плътност 230 гориво, която е здрав, компактен, не съдържа лигнин и киселини, достатъчно дебели. ★????? ??? - Тези различни аксесоари за правене на списания са идеални за персонализация на вашия специален регистър, ненужни бележки, ежедневников, албуми, албуми декупажа, колажи, албуми или всякакви артистични проекти.Той също така е подходящ за машинно рязане или надрезания, машини за щанцоване scrapbooking и пресоване на цветя. ★????? ???? - Нашият картон с изображение, ще бъде идеално допълнение към вашия личен неща, а също така ще бъде хубав подарък за любителите на списания, приятели, студенти за годишнина, рожден ден и празници, като Коледа и т.★??????? ??????? - Вие ще получите 6 опаковки от хартия със смесен модел, общо 360 листа с 90 различни рисунки, пъстра картонена хартия за двустранен печат, достатъчно количество и мотиви, за да отговори на вашите нужди в създаването на занаяти в ретро стил. ★???? ???? - Размерът на нашата хартия за албуми е 4 x 4 инча (x 10,2 10,2 см), той е лесен за използване, лесен и преносими, изключително симпатичен размер, който може да носите навсякъде с вас. ★???? ??????? ???????? - Нашата хартия за изработване с принтом изработени от висококачествена хартия с плътност 230 гориво, която е здрав, компактен, не съдържа лигнин и киселини, достатъчно дебели. ★????? ??? - Тези различни аксесоари за правене на списания са идеални за персонализация на вашия специален регистър, ненужни бележки, ежедневников, албуми, албуми декупажа, колажи, албуми или всякакви артистични проекти.Той също така е подходящ за машинно рязане или надрезания, машини за щанцоване scrapbooking и пресоване на цветя. ★????? ???? - Нашият картон с изображение, ще бъде идеално допълнение към вашия личен неща, а също така ще бъде хубав подарък за любителите на списания, приятели, студенти за годишнина, рожден ден и празници, като Коледа и т.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория