• Ново
Tofficu 1 бр. Скоростна Кутия за съхранение на Хартия Кутия за Салфетки В Хола Кожена Кутия За Салфетки Капак Кутии за Салфетки Кола Кутии За Салфетки Титуляр на хартие?

Tofficu 1 бр. Скоростна Кутия за съхранение на Хартия Кутия за Салфетки В Хола Кожена Кутия За Салфетки Капак Кутии за Салфетки

Rating 
BGN 5.08

Сума
Налично за поръчка

Изкуствена кожаКутия за салфетки за лице : Външен вид модерен, красив и лесен.Калъф за притежателя на тоалетна хартия : Декоративен държач за кърпички, хартиени кърпи за ръце лесно да се замени, а само хартиени кърпи за ръце, добре поддържан и е на път.Кожена кутия за салфетки : стилен и практичен калъф за съхранение на вашите хартиени кърпички и поддържането им в чистота. Контейнер за тоалетни принадлежности : Декоративен държач за кърпички Прост дизайн, модерен и практичен, идеален за декорация на вашия дом.Кожена кутия за салфетки за лице : хартиени кърпи за ръце лесно да се замени, а само хартиени кърпи за ръце, добре поддържан и е на път.Пратката включва 1 x кутия за кърпи Характеристики -Материал : настолна поставка от изкуствена кожа. - Размер : Около 19,00 X12,00 X12,00 см / 7,47 X4,72 X4,72 инча тоалетна. - Държач за хартиени кърпи за ръце, устойчива на износване и устойчиви на замърсяване кола за салфетки. - контейнер за съхранение на салфетки в ресторанта на хотела, офиса, домакинството, автомобилостроенето, хотелски стаи. - Многофункционален и комфортен, той може да се използва не само като торбичка за салфетки, но и като декоративен държач за кърпички за лице. - Хартиени кърпи за ръце лесно да се замени, а хартиени кърпи за ръце, добре поддържан и се събира в кутия за салфетки за кола. - Прост дизайн, модерен и практичен, перфектна украса в дома си диспенсере за кожени салфетки.Информация за стоки, Текстилен държач за хартия за всекидневна, спалня, кабинет, градина, трапезария, кухня, баня, плот, тоалетна, тераса и на други подходящи случаи. декоративен кубче за салфетки Тази кутия за салфетки е изработена от приятен материал от изкуствена кожа, която е различна якост.Диспенсер за кожени салфетки - това е не само практично, но и изкуства.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория