• Ново
GSDNV Полк за баня, Водосточни Рафтове За Съхранение, Стенен Държач За Сешоар, Шампоан, Козметика Рафтове, Водосточни Органайзер за Баня (Цвят: зелен)

GSDNV Полк за баня, Водосточни Рафтове За Съхранение, Стенен Държач За Сешоар, Шампоан, Козметика Рафтове, Водосточни

Rating 
BGN 56.04

Сума
Налично за поръчка

* Идеален за стационарни фенов и други аксесоари * Много подходящ за съхранение на малки предмети, като бутилка с гел за душ в банята. * Може да се монтира на стена с помощта на етикети, не уврежда повърхността. * Можете да го залепите на стената или на всяко друго място, когато повърхността е гладка и суха, без перфорация, безвредни за стена. * Малка заета площ, голям капацитет, лесен за съхранение, за спестяване на място при почистване на кухненски съдове и прибори.Такъв добър помощник ще ви помогне да поддържа реда в кухнята. * Идеален за стационарни фенов и други аксесоари * Много подходящ за съхранение на малки предмети, като бутилка с гел за душ в банята.* Можете да го поставите на стената с помощта на етикети, не уврежда повърхността.* Можете да го залепите на стената или на всяко друго място, когато повърхността е гладка и суха, без перфорация, безвреден за стена * Малки размери, голяма капацитет, че е лесно да се съхраняват, за спестяване на място при почистване на кухненски съдове и прибори.Такъв добър помощник ще ви помогне да организирате вашата кухня Характеристики : Материал : ABS Размер : 28x12,5x9,5 см 11,02x4,92x3,74 инча Тегло : 460 грама Цвят : бял/сив/зелен В комплекта са включени : 1 * рафт за храненияпожалуйста, свържете се с нас навреме, ако имате някакви проблеми с получаването на стоките, ние ще ви отговорим възможно най-скоро!Пожелавам ви добро настроение всеки ден!При разумен съхранение кажете сбогом на разглезена лак за печене на висока температура, той ще бъде гладка, без чеп и избледняване.

Всичко за продукта

Material:
ABS
Size:
28x12.5x9.5 cm 11.02x4.92x3.74 inches
Weight:
460 grams
Color:
white/gray/green
Package contains:
1 *storage shelf
Please contact us in time if you encounter any problems when you receive the goods, we will answer you as soon as possible! I wish you a good mood every day!:
Reasonable storage, say goodbye to messy:
High-temperature baking varnish, smooth, no burrs, and no fading :

Подобни продукти в категория