• Ново
n/a Кошница За Душ От Неръждаема Стомана, Стенни полици За Душата Kichen, Държач за Шампоан, Органайзер за Тоалетни Принадлежности, Плаващ лихвен Полк

n/a Кошница За Душ От Неръждаема Стомана, Стенни полици За Душата Kichen, Държач за Шампоан, Органайзер за

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

В тази корзинке за душата е удобно да се съхранява на шампоан, сапун и други принадлежности за баняМодерен правоъгълен дизайн, отличен за баня, кухня, спалня, гараж, килер.Лесна инсталация, включително и инсталация на оборудване, лекота на производство със собствените си ръце в домашни условия, спестяване на пространство.Матова повърхност от неръждаема стомана ефективно се противопоставя на дневни надраскване, корозия и потъмняване на стенописите.Изработен от висококачествена неръждаема стомана, е по-устойчив на корозия, по-трайни.В тази корзинке за душата е удобно да се съхранява на шампоан, сапун и други принадлежности за баня.Модерен правоъгълен дизайн, отличен за баня, кухня, спалня, гараж, килер.Лесна инсталация, включително и инсталация на оборудване, лекота на производство със собствените си ръце в домашни условия, спестяване на пространство.Матова повърхност от неръждаема стомана ефективно се противопоставя на дневни надраскване, корозия и потъмняване на стенописите.Изработен от висококачествена неръждаема стомана, е по-устойчив на корозия, по-трайни.Параметри : Тип на продукта : Кошница за душ Материал : неръждаема стомана Цвят : както е показано на снимките Обработка на повърхността : четка Размер : приблизително 300x135x95 mm/11,8x5,3x3,7 Натоварване : 10 кг / 22,05 паунда Форма : правоъгълна Брой на слоевете : 1 Стил : модерен и лесен Тегло : приблизително 834 г / 29,4 грам съдържание на Пакета : 1 кошница за душ, 1 опаковка с винтове (2 x винт, 2 x расширительного винт, 2 x метални шайби, 2 x декоративни капачки) Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт. спестете повече място за вашия bathroom.it може да бъде поставен в произволно място в дома.

Всичко за продукта

Item Type:
Shower Basket
Material:
Stainless Steel
Color:
As shown in the picture
Surface Treatment:
Brushed
Size:
Approx.300x135x95mm/11.8x5.3x3.7in
Load-Bearing:
10KG/22.05lb
Shape:
Rectangle
Layer:
1 layer
Style:
Modern and simple
Weight:
Approx.834g/29.4oz
Package List:
1 x Shower Basket:
1 x Bag of Screw(2 x Screw, 2 x Expansion Screw, 2 x Metal Washer, 2 x Decorative Cover):
Note:
1. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
save more space for your bathroom.:
it can be placed anywhere in the home. :

Подобни продукти в категория