• Ново
Абстрактна, Тропически душ Завеса За Душ Листа Бохо Средата на века Модерна Зелена Длан Листа на Монстера Ботаническая Кърпа За Декора на Банята душ Завеса с Куки, ?

Абстрактна, Тропически душ Завеса За Душ Листа Бохо Средата на века Модерна Зелена Длан Листа на Монстера Ботаническая Кърпа

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Абстрактна завеса за душа в стил бохо : Тази завеса за душ от листата средата на века създава неповторима винтажную баня за семействоСписък на продуктите : Полиестерен плат с размер на 71 x 71 инча, една завеса за душ и 12 пластмасови куки. не избледнява, изчезва в колата, се суши по естествен път.Забавен и уникален дизайн, ще добави повече на модата и разлики вашия дом, ние ви предоставяме постелки за баня със същата картина или на гоблен. задоволително обслужване : Ако имате някакви проблеми с получаването на продукта, моля, свържете се с нас веднага.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще се погрижим за вашият проблем е добре решен.Абстрактна завеса за душа в стил бохо : Тази завеса за душ от листата средата на века създава неповторима винтажную баня за семейство.Списък на продуктите : Полиестерен плат с размер на 71 x 71 инча, една завеса за душ и 12 пластмасови куки. не избледнява, изчезва в колата, се суши по естествен път.Забавен и уникален дизайн, ще добави повече на модата и разлики вашия дом, ние ви предоставяме постелки за баня със същата картина или на гоблен. задоволително обслужване : Ако имате някакви проблеми с получаването на продукта, моля, свържете се с нас веднага.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще се погрижим за вашият проблем е добре решен.Тази завеса за душ пуснат модерен стил във вашата баня, напечатанная на 3 D-принтер, богат избор на цветове ще ви представим различни настроения, различни размери, за да задоволят нуждите на повечето баня.Ние се надяваме, че можем да ви помогнем да създадете своя собствена уникална атмосфера с помощта на малка промяна. различни размери : микробус (47 "x64"), малко кабина (36 "x71", 47 "x71", 60 "x71"), много пълен (75 "x71", 78 "x71", 84 "x71", 108 "x71", 180 "x71"), много дълга (71 "x75", 71 "x78", 71 "x84", 71"x96") завеса за душ с подходящ размер в съответствие с вашите нужди. 100% полиестер, куки за завеса за душ в комплект, подсилени дупки за куки. Моля се допуска малка грешка на измерване от-за ръчно измерване. Реален продукт може да се различават малко от снимките на сайта, поради цветно изобразяване на различни монитори.Печат с висока разделителна способност : нашата завеса за душ се използва цифрова технология за печат с висока разделителна способност.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория