• Ново
DEPILA Издънка За Душ, Поставка за Баня, полици За Съхранение, Разход на Организатор, Кошница за Баня, Кухня, Неръждаем Притежателя на Сапун и за Шампоан, Гел за Душ, Шка?

DEPILA Издънка За Душ, Поставка за Баня, полици За Съхранение, Разход на Организатор, Кошница за Баня, Кухня,

Rating 
BGN 14.96

Сума
Налично за поръчка

[Многофункционален] Елегантен и прост стил допълва всеки интериор във всяка стаяМоже да се организира или да се излагат на обществен показ на различни позиции - от рамки за снимки, сукуленти, бижута, свещници, сувенири трофеи, колекционерски до козметика, шишета за подправки и бутилки за душата.Атрактивно допълнение към кухнята, банята, хола, спалнята или коридора. [Украса и функция] Плаващи рафтове добре ще запълни празните места в стената, и максимално използване на вашите стени за създаване на витрини и място за съхранение и намаляване на загроможденность на тезгяха.Проста и елементарна индустрия. [Здрава и устойчива] Матово покритие.Ниско тегло, здравина и защита от ръжда, стабилност при употреба. [Спестяване на пространство] Е идеален за бани и кухни.Самоотводящееся хранилище за шампоан, сапун и други предмети.Кухи ленти и окачена конструкция осигуряват по-бърз дренаж, като запазва вашите средства в банята, сухи и чисти. [Лесен за почистване] Ръчно пране с мек почистващ препарат, след това избършете с чиста кърпа.Не трябва да се изплакнете с вряща вода.Просто стойка за баня, монтиран на стената тоалетна чиния, тоалетна чиния без перфорация, подвесная кошница за тоалетна, кухненски мивка, богат на функции рамка от ковано желязо, ниско тегло, здравина и защита от ръжда, характеристики : Материал : желязо Начин на инсталация : смукателна стена, вид на слоя : 1 слой Място за съхранение кухня, баня, цветове : бял, черен Категория : рафтове за съхранение на Опаковката : срок на годност * 1 Забележка : Всички продукти се приемат в естествената си форма.Поради дисплей и други причини, може да има малка разлика в цвета на стоки, получени купувачи.Ние ще направим всичко възможно, за цветовете остават непроменени.Поради ръчно измерване може да се наблюдава леко отклонение от около ± 1 виж.

Всичко за продукта

Material:
Iron
Installation method:
suction wall type
Layers:
1 layer
Storage scene:
kitchen storage, bathroom storage
Colors:
White, Black
Category:
storage rack
Package:
Shelf*1:
Reminder:
All products are taken in kind. Due to the display and other reasons, there may be some slight color difference in the products received by buyers. We will try our best to keep the colors consistent. Due to manual measurement, there may be a slight deviation of about ±1CM.

Подобни продукти в категория