• Ново
Ръкавици, Органайзер За Ръкавици за Салфетки На Началната Маса, Детски Притежателя, Хигиенична Станция за Грижа За Лицето, Авто Разкриваща Държач за Кърпа, Прозрач?

Ръкавици, Органайзер За Ръкавици за Салфетки На Началната Маса, Детски Притежателя, Хигиенична Станция за Грижа За Лицето,

Rating 
BGN 50.82

Сума
Налично за поръчка

Акрилна повърхност : Лека и портативна, тази кутия може също така да бъде достатъчно дълго време на употребаКутия за салфетки : МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА : идеален за използване в офиса, у дома и колата си, така че никога няма да свърши.Добре проетирани хигиенни елементи се изчисляват на най-различни места, например на обществени места, като например у дома, училище, болница, лаборатория или офиси.Диспенсер за офис : Продуктът притежава фина работа и е добре полиран, така че при употреба няма да навреди на ръцете.Еднократна жабката : Този стенен държач за маски от дебел материал е много удобен за използване.Контейнер за съхранение на прозрачни маски : Прозрачен Опаковка за лице, Кутия за съхранение, Прозрачен контейнер за съхранение - водоустойчив Притежателя, Диспенсер за лице.Пратката включва 1 x захранващи за маски Особености-Продуктът е произведен с фина обработка и добре полирана, и тя няма да навреди на ръцете при употреба. - Компактна и лека, тази акриловую маска за лице е много лесно да носите със себе си. - изработен е от практично, здравословен и устойчив материал с дълъг живот. - Материал : акрил Размер : около 24,00 X20,00 X9,50 см. / 9,43 X7,86 X3,73 инча - Цвят : прозрачно - Удобно съхранение, гладка голямо откритие.Голям капацитет, лесен и щедри. - Изработена от висококачествен материал, тази кутия за съхранение на маски, подходящи за съхранение на маски.Информация за стоки, Диспенсер за офис Портативен дизайн с изискан детайл прави практично, можете лесно да съхранявате своите маски. акрилна линия, Изработени от акрил материал, те са здрави и безопасни за употреба. кутия за салфетки Това е титуляр за съхранение на маски за лице. еднократна жабката Те запазват си маска чисти и запечатани.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория