• Ново
YUANFLQ Пластмасов капак за салфетки с голям капацитет, водоустойчив Поставки за салфетки, монтиране на стена, Органайзер за баня без перфорация с рулонным хартиена с?

YUANFLQ Пластмасов капак за салфетки с голям капацитет, водоустойчив Поставки за салфетки, монтиране на стена, Органайзер

Rating 
BGN 38.46

Сума
Налично за поръчка

★ Прегради за съхранение, рулонная хартия, хартиени пликове и торби за боклук, удобно за съхранение ★ Монтаж без винтове лесно отвалиться, вълшебни етикети, за създаване на тенденция за домашно съхранение и подобряване на домашен опит, изпратете лепкава кука. ★ Прозрачен прозорец, останалото количество добре се вижда, могат да издържат на силна тежест, лесно да се съхранява и не предизвиква излишни притеснения. ★ Ако имате някакви проблеми с покупката или използването на продукта, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, за да получите 100% задоволително решение. ★ Многофункционално съоръжение за съхранение, може да бъде публикуван в банята, също може да бъде домакин на кухнята. ★ Прегради за съхранение, рулонная хартия, хартиени пликове и торби за боклук, удобно за съхранение. ★ Монтаж без винтове лесно отвалиться, вълшебни етикети, за създаване на тенденция за домашно съхранение и подобряване на домашен опит, изпратете лепкава кука. ★ Прозрачен прозорец, останалото количество добре се вижда, могат да издържат на силна тежест, лесно да се съхранява и не предизвиква излишни притеснения. ★ Ако имате някакви проблеми с покупката или използването на продукта, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, за да получите 100% задоволително решение. ★ Многофункционално съоръжение за съхранение, може да бъде публикуван в банята, също може да бъде домакин на кухнята.Добре дошли в нашия магазин YUANFLQ : НИЕ имаме голям опит в производството на предмети от бита, и в нашия магазин широка гама от практични и евтини мебели.Избери това, което ти харесва, за да се вземе вкъщи.Надеждна гаранция за качество, Съвременно производствено оборудване, строг метод на изпитване, Професионален екип и производител на доверието ви и гарантират Спецификациицвет : кафяв Размер : Д * Ш * В : 23x13x14 смВес : около 600 кгстиль : прост, модерен Материал : пластикПодходит за тълпата : Унисекстип на продукта : украса, съхранение Применимая сцена : санитарен възел, кухня се Сгъва ли той : не, съдържа ли той тоалетни принадлежности и хартия : Нетупаковка включва : 1 x Рафтове за съхранение, 1 x лепкава кука Стъпки установки1. Почистете стената и я държи сухой2. Нанесете не оставляющую следи стикер и с усилия освободете въздуха.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория