• Ново
Кошница Cabilock, 1 бр., Кука за Балсам, Шампоан, за Баня, За Съхранение на Съдове, за Мивки, за Козметика, За Източване, Висящи Аксесоари, Държач за дома, Стелажи, въртяща с?

Кошница Cabilock, 1 бр., Кука за Балсам, Шампоан, за Баня, За Съхранение на Съдове, за Мивки, за Козметика, За Източване,

Rating 
BGN 5.24

Сума
Налично за поръчка

Полипропилен пластмаса ПЛАСТМАСОВ ОКАЧЕН ДУШ -ДЪРЖАЧ за кърпи за ръце, Пластмасова Кошница-органайзер за съхранение с дръжка за Баня, Здраве, козметика, аксесоари за коса и козметика.ПЛАСТМАСОВИ КОШНИЦИ за ПРИТЕЖАТЕЛЯ, ЧЕШМАТА - пластмасов подвесная кошница, удебелена и куха конструкция за лесно източване. регулируема кошница за течаща вода.Титуляр гъба ЗА КУХНЕНСКА МИВКА-КОШНИЦА за МИЕНЕ на Съдове, Кошница за Душ, Пластмасова чанта за тоалетни принадлежности, Органайзер за боклук, Чанта за съхранение, с дръжка за баня в общежитието на колежа.ПОДВЕСНАЯ КОШНИЦА за ИЗТОЧВАНЕ в банята - или му е удобно да виси на стената на банята, за да разградят тоалетни принадлежности.ЪГЛОВ ДУШ CADDY - идеални за забавление и функционален начин за организиране на работното пространство, баня и кухня.страничната органайзер за кран за мивка.Пратката включва 1 х подвесная количка Функции-Това е пластмасова подвесная кошница, удебелена и куха конструкция за лесно източване на кухненско организатор за съхранение. - Идеален за забавна и функционален начин за организиране на работното пространство, баня и кухненско притежателя на климатик за душата. - Материал : Подвесная кошница за багаж от полипропилен. - Куката се завърта на 360 градуса, много е гъвкав, и му е удобно да виси на стената на вашия дом, за да спестите място в чантата си за тоалетни принадлежности. - Или е добре да го поставите на стената на банята, за да подредите вашите принадлежности за органайзер за миксер. - Вие можете да използвате тази кошница за съхранение в кухнята, за съхранение на кухненски прибори, окачен душ кабина. - Цвят : Син подвесная кошница за баня. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и пластмасова кошница за съхранение на действителния продукт. - Размер : 18 x 9,5 x 10,3 cm Държач за шампоан.Описание Товарапластиковые кошница за притежателя на чешмата, и можете да използвате тази кошница за съхранение в кухнята, чудесно за съхранение на гъби, постелки и други кухненски прибори, или виси в банята за съхранение на тоалетни принадлежности. държач за гъба за кухненска мивка Е пластмасова подвесная кошница с превръщането на една кука, тази подвесная кошница е много гъвкава и удобна.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория