• Ново
Стойка за сешоар Homoyoyo, Поставка за Сешоар, Държач за Сешоар за монтиране на стена, Държач за Сешоар, Поставка за Сешоар, Държач За Сешоар, Сешоар за Баня, Стойка за Се?

Стойка за сешоар Homoyoyo, Поставка за Сешоар, Държач за Сешоар за монтиране на стена, Държач за Сешоар, Поставка за Сешоар,

Rating 
BGN 8.76

Сума
Налично за поръчка

Стенни поставка за сешоар : самоклеящийся дизайн, не е лесно пада и помага да се съхранява сешоар, спестяване на повече местаСтенни поставка за бутилки : задължително нещо, което във всяка баня, която със сигурност ще ви даде много удобства.Стенен държач за сешоар : Подходящ за настаняване на повечето фенов и може да се монтира на стената в банята.Органайзер за сешоара : идеален за настаняване на сешоар, може да бъде в гримерной, спалнята, банята, умывальной, фризьорски салон.Стенен държач за бутилки в банята : Този практичен държач за сешоар можете да инсталирате на стените, баня и тоалетна за настаняване на сешоар.Стенни поставка за сешоар : самоклеящийся дизайн, не е лесно пада и помага да се съхранява сешоар, спестяване на повече места.Стенни поставка за бутилки : задължително нещо, което във всяка баня, която със сигурност ще ви даде много удобства.Стенен държач за сешоар : Подходящ за настаняване на повечето фенов и може да се монтира на стената в банята.Органайзер за сешоара : идеален за настаняване на сешоар, може да бъде в гримерной, спалнята, банята, умывальной, фризьорски салон.Стенен държач за бутилки в банята : Този практичен държач за сешоар можете да инсталирате на стените, баня и тоалетна за настаняване на сешоар.Пратката включва 1 х държач за сешоар Характеристики Материал : ABS държач за сешоар -Цвят : зелен държач за сешоар монтиране на стена Размер : 24,50 X13,50 X11,00 см. /9,63 X5,31 X4 стойка за съхранение на сешоар. - Самоклеящийся дизайн, лесни за инсталиране и могат да помогнат на вашето пространство организирани и чист монтиране на стена за сешоар. - Висока носеща способност, не е лесно пада, идеално задържа багажник за сешоар за баня. - Осигуряване на допълнително място за съхранение на други инструменти, като гребен, самобръсначка, маша, сешоар, монтиране на стена сешоар. - Подходящ за съхранение на повечето фенов и може да бъде инсталиран на стена, стенни стелажи за сешоар в банята. - Различно е прост и стилен дизайн, съчетава добре с повечето декори за баня, държач за съхранение на сешоар.Описание на продукта Държач за четка за зъби Можете да го използвате за съхранение на сешоар, четка за коса, средства за грижа за косата, аксесоари за коса и т. Държач за сешоар за салон След определяне той ще бъде много стабилно и едва ли ще падне от стената.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория