• Ново
Стенен Държач за четка за зъби, Двойна Автоматичен Опаковка на паста за зъби, Набор от Сокове, Магнитен Държач за четка за зъби за баня и тоалетна масичка, 4 Отделени?

Стенен Държач за четка за зъби, Двойна Автоматичен Опаковка на паста за зъби, Набор от Сокове, Магнитен Държач за четка за зъби

Rating 
BGN 12.66

Сума
Налично за поръчка

【2 опаковка на паста за зъби】 Този набор от четка за зъби съчетава 2 автоматични сокове за паста за зъби, за да изтръгне определен брой необходимата ви паста за зъбиПредимство автоматично екструдиране на паста за зъби е да се предотврати загуба на паста за зъби губи.Един за възрастни, за автоматично преса паста за зъби, а другият е за деца.Двойна опаковка на паста за зъби, това ще бъде по-удобен за вашето семейство. 【Лесна инсталация】 Притежателя на четка за зъби, закрепени с помощта на трайни безпроблемно стикери. трайно лепило, държач за четка за зъби се закрепва към стената.Лесен монтаж, без пробиване и инструменти, добре е осигурено, няма да падне и няма да се разбиват в стената.Моля, обърнете внимание, че този стикер не е подходящ за боядисани стени, варовикови стени и тапети, само за такива повърхности, като гладки плочки, дървени стени, лъскав мрамор, гладък като стъкло, матирано стъкло, лъскав метал. (Размер на продукта : 10. 【Кажете сбогом на Традиция и с Елементарно】 Държачи за четка за зъби за бани са с голям капацитет (1 тава, 1 отделение за съхранение и 1 чекмеджето), в тях могат да се съхраняват не само гребени, четки за зъби, паста за зъби, сапун, ножчета за бръснене и т., Но и често използвана козметика и аксесоари за поддържане на чистота и ред в банята. 【Притежателя на четка за зъби от висококачествени материали за баня】 Нашите държачи за четка за зъби са изработени от материал ABS, безопасни и безвредни за околната среда, нямат мирис, всички материали от най-високо качество, вие и вашето семейство можете да се купуват и се ползва с доверие, вие и вашето семейство с душевно спокойствие, уют, спокойствие, само това е движещата сила за нас, за да донесе това на следващото ниво. 【Магнитен Държач четка за зъби за Баня】 Конструкция обърнати чаши позволява бързо се оттича водата.Чаши здраво закрепени към основата, не отваливаются и лесно да ги вземете. Канавка за четки с бързото източване на ефективно запазва четка за зъби, сухи и чисти, по-безопасни и по-полезни за здравето.На тези забавни магнитни чашка правят разресването на зъбите още по-приятно за децата.27 (ИНЧА) 100% Държач за четка за зъби в банята е голяма с капацитет от : 1 голяма тава, 2 чекмеджето на кутията, 2 чаши, 4 отделения за четка за зъби, 2 сокоизстисквачка за паста за зъби.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория