• Ново
Бяла Поставка за четка за зъби с капак /Чаша, Слот 2, Регулируеми по височина Поставки за електрическа четка за зъби за Бани, Съвместими със съхранението на паста за ?

Бяла Поставка за четка за зъби с капак /Чаша, Слот 2, Регулируеми по височина Поставки за електрическа четка за зъби за Бани,

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

❤️ Поддържайте ред на обличане масичката в банята : долна тава събира скопившуюся течност, главата четка за зъби остават сухи под закрилата на покрива, а средната разделител споделя паста за зъби и четка за зъби, за да те стояха отделноДръжте четката за зъби чиста, суха и не съдържа замърсители във въздуха.Държач за четка за зъби в банята ще ви помогне да спестите място и запази реда. ❤️ Държач за четка за зъби и паста с капак : При почистване на зъбите използвайте горната чашка за изплакване на устата.След приключване на работата на покрийте с чаша до върха като защитен своята практика, защита на главата четка за зъби от прах, когато миете ръцете си или спрей за почистване, които може да попаднат върху четката за зъби. ❤️ Компактен и портативен : Този титуляр за съхранение на четка за зъби отнема само 3,38 инча / 8,6 см ширина, средната "позиция" е разделен на положителна и отрицателна вложки, височина положителна вмъкване е 8,4 инча / 21,5 см, а височината на обратна вмъкване е 10,63 инча / 27 см, може да се установи традиционната четка за зъби и електрическа четка за зъби.Заемат минимално място върху масата тоалетна масичка. ❤️ Висококачествен материал : Държач за четка за зъби е изработена от хранително-ABS-пластмаса, който е лек, предпазва от преобръщане и много издръжлив.Лесен за почистване.Идеален за плот в банята или на места под мивка. ❤️ Уверявам ви : да предостави на клиентите си висококачествени продукти и на възможно най-добрите услуги е наш основен приоритет.Ако продуктът е неизправност по време на транспортиране или аксесоари достатъчно, моля, не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория