• Ново
Четка за Тоалетна ZUKEEMS Четка За почистване на Тоалетната чиния да е Плоска Корона Гъвкава Четка с Меки Косми и Държач за Четка за Тоалетна Силикон Средство За Почис?

Четка за Тоалетна ZUKEEMS Четка За почистване на Тоалетната чиния да е Плоска Корона Гъвкава Четка с Меки Косми и Държач

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

✦Четка за тоалетна с дълга дръжка и предпазва ръцете от замърсяване по време на прибиране на реколтата * Здрави и плътни полипропиленови влакна създават трайни щетину, осигуряваща висока моющую способност, но не царапающую тоалетна чиния. * Плоска основа надеждно предпазва притежателя четки за тоалетна в банята и не му позволява лесно да се плъзга. * Елегантен и стилен дизайн, подходящи за всяка баня е незаменим аксесоар за почистване на тоалетната чиния. * Има дебела и здрава дръжка, която удобно ляга в ръката и осигурява здрав захват по време на почистване. ✦Четка за тоалетна с дълга дръжка и предпазва ръцете от замърсяване по време на прибиране на реколтата. * Здрави и плътни полипропиленови влакна създават трайни щетину, осигуряваща висока моющую способност, но не царапающую тоалетна чиния. * Плоска основа надеждно предпазва притежателя четки за тоалетна в банята и не му позволява лесно да се плъзга. * Елегантен и стилен дизайн, подходящи за всяка баня е незаменим аксесоар за почистване на тоалетната чиния. * Има дебела и здрава дръжка, която удобно ляга в ръката и осигурява здрав захват по време на почистване.Цвят : бял Размер : 36*е 9.5 смМатериал : PP + TPR.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория