• Ново
Комплект аксесоари за плотове за баня от 5 теми - Опаковка за течен сапун или лосион, препарат за съдове, държач за четка за зъби и 2 чаши, Смола с мрамор модел (много ч?

Комплект аксесоари за плотове за баня от 5 теми - Опаковка за течен сапун или лосион, препарат за съдове, държач за четка за

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Опаковка течност : 2,9 "x 29 на"x 7" (16,9 унция).Препарат за съдове : 4,7 "x 3,2"x 1".Държач за четка за зъби : 3,3 "x 1,9" x 4,2". Чаша : 4,2 "x 2,8 x 2,8".Пълен набор от аксесоари за баня с дозатор, сапун кутия, държач за четка за зъби, и 2 чаши.Този комплект е изработен от смола и ламинирован за влагостойкости, добре издържат на ежедневна употреба.Го мрамор модел и елегантен външен вид, подходящи за бани от всички стилове. 4 малки прорези за четка за зъби и 1 голяма слот за паста за зъби или четка за зъби с батерии. 2 Цвят по избор : черен и бял.За опаковане на подаръци.Благодарение на мастерскому изпълнение на модел за всеки един продукт е уникален.Пълен набор от аксесоари за баня с дозатор, сапун кутия, държач за четка за зъби, и 2 чаши.Този комплект е изработен от смола и ламинирован за влагостойкости, добре издържат на ежедневна употреба.Го мрамор модел и елегантен външен вид, подходящи за бани от всички стилове. 4 малки прорези за четка за зъби и 1 голяма слот за паста за зъби или четка за зъби с батерии. 2 Цвят по избор : черен и бял.За опаковане на подаръци.Благодарение на мастерскому изпълнение на модел за всеки един продукт е уникален.Този комплект за декор за баня от 5 теми ще се превърне в приятен подарък за нов дом за всички, които искат да придадат на привлекателността на банята си.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория