• Ново
Тайландски JJ Mart 2 Бр., Дървен Държач за Сапун от черупката на кокосов орех с красиви Листа, за Гъби, за мивка в Банята, Тава за Душата в спалнята, Рафт за Храмове, за дом

Тайландски JJ Mart 2 Бр., Дървен Държач за Сапун от черупката на кокосов орех с красиви Листа, за Гъби, за мивка

Rating 
BGN 16.80

Сума
Налично за поръчка

1 приятен кокосов аромат от половинки на черупката на кокосов орех, след като премахнете кокосов сок и месото на кокосов орех, яйца, оставете за създаването на тази сапун ястия. 2 Процес, без химически вещества, нетоксичен, ръчна изработка. нанесен на тънък слой лак да не се стопи и няма да се отрази на вашето сапун. Предимство на проекти под формата на листа са големи извити презрамки, които помагат да се стича gluts сапунена вода, като същевременно осигурява добра вентилация и за бързо изсушаване. Размер : 4 ½ x 4x1 инча (Ш * Д * В) под формата на листа.Тегло : 1,6 унции / всяка.Цвят : тъмно кафяв, като на снимката : Материал : черупки от кокосов орех.Опаковка : Опаковка от 2 Листни мыльниц. приятен кокосов аромат от половинки на черупката на кокосов орех, след като премахнете кокосов сок и месото на кокосов орех, яйца, оставете за създаването на тази сапун ястия. 2 Процес, без химически вещества, нетоксичен, ръчна изработка. нанесен на тънък слой лак да не се стопи и няма да се отрази на вашето сапун. Предимство на проекти под формата на листа са големи извити презрамки, които помагат да се стича gluts сапунена вода, като същевременно осигурява добра вентилация и за бързо изсушаване. Размер : 4 ½ x 4x1 инча (Ш * Д * В) под формата на листа.Тегло : 1,6 унции / всяка.Цвят : тъмно кафяв, като на снимката : Материал : черупки от кокосов орех.Опаковка : Опаковка от 2 Листни мыльниц.Форма за сапун от листата изработени ръчно в тайландски магазин JJ Mart от черупката от кокосов орех , която се третира след отстраняване на кокосова пулпа .Кокос може да се рециклира в много продукти като пресен сок, прясно месо, пастърма, кокосовата сметана, кокосово мляко и кокосово масло, кокосови въглен, кокосови ръчно изработени изделия и т. Кокос е създал много работни места за тайландски занаятчии.Те използват ръчен трион за рязане и производство на тази сапун ястия .Използвайте в банята и като сувенир за подарък.Препарат за съдове от черупки от кокосови орехи, избрана от стария кокосов орех с дебелина 2-3 мм и с красив дизайн.Това свойство - лесно, но на годност.Най-добрата част, вземете със себе си, за да направи сапун ястие, от друга част може да се направи окачен саксия, касичка за съхранение, лампа, име тагове табелка или калъф за ключове.

Всичко за продукта

Thickness, weight, pattern and color depend on each coconut size which may have a difference in each,but we are control as same as possible because for this reason, may have a difference in each due to different tree part, different tree age and their growing environment., because for this reason, every wooden product has a unique pattern and color. It is a unique art that look charming . :

Подобни продукти в категория