• Ново
HANABASS Бутилка за течности С Шарките, Бутилка за Шампоан За Пътуване, Диспенсер за миене на съдове, Диспенсер за Климатик, Помпа За отстраняване на грим, Опаковка, Бут?

HANABASS Бутилка за течности С Шарките, Бутилка за Шампоан За Пътуване, Диспенсер за миене на съдове, Диспенсер за Климатик,

Rating 
BGN 8.02

Сума
Налично за поръчка

За многократна употреба флакон за шампоан : Прост и елегантен дизайн на корпуса на флакона е идеално ще се впишат в интериора на стаята си и добре разкрасяване на вашата баняБутилка с помпа : Опаковка сапун голям капацитет елиминира нуждата от често зареждане на сапун и може да се използва широко.Аксесоари за пътуване : Опаковка сапун за ръце е снабден с помпа за предотвратяване на течове и поддържане на плотове чисти и спретнати.Бутилка с прес-шум : Отличен избор за комерсиална и домашна употреба, както и стилен завършек на всяка институция.Опаковка лосион : Опаковка от сапун за баня, подходящи за течен сапун, сапун за миене на съдове, лосион, смеси от етерични масла, шампоани.Осъществяване на списък 1 х Бутилка с дозатор Характеристики - Цвят : както е показано множество бутилка с дозатор течност - Размер : около 20,00 X8,30 X7,10 см / 7,86 X3,26 X2 опаковка за сапун. - Материал : смола, захранващи за бутилки с шампоан от неръждаема стомана - Капацитет : около 300 мл празен контейнер за шампоан - Прост и елегантен дизайн на корпуса бутилка е идеално ще се впишат в интериора на стаята си и добре се вписват опаковка за сапун в банята. - Елегантна, така и практически празна бутилка-помпа може да се превърне в идеален подарък за вашите близки и приятели, а също така за пътни принадлежности. - Изработен от смола, неръждаема стомана, флакон с дозатор-шум има гладка текстура, модерен стил, здрав и издръжлив ръчно опаковка лосион. - Опаковка от сапун за ръце е снабден с помпа за предотвратяване на течове и поддържане на чистотата на плота и подреден бутилка с смоляным помпа. - Този помпа опаковка за еднократна употреба побира сапун, сапун за миене, сапун за ръце или лосион за тяло, както и захранващи сапун за ръце с шампоан и гел.Описание на продукта Ръчно опаковка лосион Фина работа с обикновен външен вид, може да украсят вашето индивидуално пространство, е като къща, баня, тоалетна, офис, хотел и т. Опаковка шампоан Опаковка лосион е изработена от висококачествени и безопасни материали, така че можете спокойно да щракнете върху помпа за използването на сапун.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория