• Ново
Awhale 3 бр. Чаша за четка за зъби, Чаша за баня, Небьющаяся Чаша За Баня, Пластмасов Държач за четка за зъби, Чаша за зъби 330 мл (синьо, розово и лилаво)

Awhale 3 бр. Чаша за четка за зъби, Чаша за баня, Небьющаяся Чаша За Баня, Пластмасов Държач за четка за зъби, Чаша за зъби

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

[Размер] Височина x ширина : 10,5 см x 7,5 см /41 инча x 2,9 инча , обем : 330 мл / 11 грама, тегло : 60 г [Характеристики на стоките] 100% абсолютно нов, висококачествен материал Ps, прозрачни, противоизносный и устойчиви на спад, без мирис, заоблени ръб на вратата чаши, гладка, предпазва устните, красив и удобен, лесен за почистване, не оставя петна, може да се използва както за топла, така и за студена вода. 【Използването на】 се Използва за чаши за четка за зъби в банята, чаши за изплакване на устата, притежатели на четка за зъби и съхранение на малки предмети в банята.Всяка чаша има различен цвят, и я лесно да се различат, тя е подходяща за цялото семейство. 【Подарък за всеки ден】 Цвят чаши прост и елегантен, лек и устойчив на падане, подходящи за подаръци на децата, членове на семейството, приятели и двойки. 【Следпродажбено обслужване】 Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим ги за вас в рамките на 24 часа, моля, бъдете сигурни за закупуване. [Размер] Височина x ширина : 10,5 см x 7,5 см /4.1 инча x 2,9 инча , обем : 330 мл / 11 грама, тегло : 60 г [Характеристики на стоките] 100% абсолютно нов, висококачествен материал Ps, прозрачни, противоизносный и устойчиви на спад, без мирис, заоблени ръб на вратата чаши, гладка, предпазва устните, красив и удобен, лесен за почистване, не оставя петна, може да се използва както за топла, така и за студена вода. 【Използването на】 се Използва за чаши за четка за зъби в банята, чаши за изплакване на устата, притежатели на четка за зъби и съхранение на малки предмети в банята.Всяка чаша има различен цвят, и я лесно да се различат, тя е подходяща за цялото семейство. 【Подарък за всеки ден】 Цвят чаши прост и елегантен, лек и устойчив на падане, подходящи за подаръци на децата, членове на семейството, приятели и двойки. 【Следпродажбено обслужване】 Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим ги за вас в рамките на 24 часа, моля, бъдете сигурни за закупуване.Оригиналната Чаша за четка за зъби, Чаша за баня, Небьющаяся Чаша За Баня, Пластмасов Държач за четка за зъби, паста за чаша 330 мл.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория