• Ново
Държач за четка за зъби Baoblaze за баня, Многофункционален Държач за Електрическа четка за зъби, Държач за паста за зъби и Органайзер за съхранение в банята и Кухнята, ?

Държач за четка за зъби Baoblaze за баня, Многофункционален Държач за Електрическа четка за зъби, Държач за паста за зъби и

Rating 
BGN 11.67

Сума
Налично за поръчка

КОНСТРУКЦИЯ ИЗТОЧВАНЕ на : На дъното На притежателя на четка за зъби има впитывающая уплътнението, която осигурява сухота и чистота на мястото за съхранение и не се натрупва водаВИСОКОКАЧЕСТВЕН : Произведен от диатомовой глина и метални материали.СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО : Благодарение на 4 дупки съберете електрическа четка за зъби, паста за зъби, дръжката-ершик и други аксесоари, за да се поддържа чистота и ред в банята.МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН ДЪРЖАЧ за : поддържане на чистота на четка за зъби също помага.Най-добрият начин за съхранение на четка за зъби - да се съхранява в чист держателе, който се почиства лесно и бързо изсъхва.Нескользящий ПРЕДОТВРАТЯВА падането на : можете да го поставите на всяко място, къща, апартамент, етажната собственост, в стая в общежитието, джипове, кемперов и вили, в близост до вашата четка или паста за зъби.КОНСТРУКЦИЯ ИЗТОЧВАНЕ на : На дъното На притежателя на четка за зъби има впитывающая уплътнението, която осигурява сухота и чистота на мястото за съхранение и не се натрупва вода.ВИСОКОКАЧЕСТВЕН : Произведен от диатомовой глина и метални материали.СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО : Благодарение на 4 дупки съберете електрическа четка за зъби, паста за зъби, дръжката-ершик и други аксесоари, за да се поддържа чистота и ред в банята.МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН ДЪРЖАЧ за : поддържане на чистота на четка за зъби също помага.Най-добрият начин за съхранение на четка за зъби - да се съхранява в чист держателе, който се почиства лесно и бързо изсъхва.Нескользящий ПРЕДОТВРАТЯВА падането на : можете да го поставите на всяко място, къща, апартамент, етажната собственост, в стая в общежитието, джипове, кемперов и вили, в близост до вашата четка или паста за зъби.Описание : - КОНСТРУКЦИЯТА на ИЗТОЧВАНЕ : В долната част на притежателя на четка за зъби има впитывающая уплътнението, която осигурява сухота и чистота на мястото за съхранение и не се натрупва вода. - ПРЕМИАЛЬНОЕ КАЧЕСТВО : Изработен е от диатомовой мръсотия. - Спестяване на пространство : Благодарение на 4 дупки, съберете електрическа четка за зъби, паста за зъби, дръжката-ершик и други аксесоари, за да се поддържа чистота и ред в банята. - МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН държач за : поддържане на чистота на четка за зъби също помага.Най-добрият начин за съхранение на четка за зъби - да се съхранява в чист держателе, който се почиства лесно и бързо изсъхва.

Всичко за продукта

- Material:
&;Diatom mud and
Size Chart:
10x30cm/3.94x11.81inch:
Package Includes:
1 Piece&;Toothbrush Holder:
Note:
1:
If the surface is dirty, please wash it with water or with a cloth or sponge. It is strongly recommended to use waste bath towels with and rinse with water for the best results
2:
If you find that the surface is dirty and clogging the pores causing poor water absorption, you can clean it with fine . Avoid sanding the pattern when sanding, otherwise the pattern will away.
3:
It is recommended to expose once every half a a week. Water absorption will after drying.
4:
Diatom fragile, so try not to when you usually put it away. It will not be stepped on during normal use, please to use.
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Подобни продукти в категория