• Ново
Leowefowa Високият Крава Завеса За Душ Деревенское Селскостопанско Животно Акварел Зелени Листа Растение Цветни Завеси За Баня Пролет Селска Къща Завеса За Душа в Бан?

Leowefowa Високият Крава Завеса За Душ Деревенское Селскостопанско Животно Акварел Зелени Листа Растение Цветни Завеси За Баня

Rating 
BGN 5.58

Сума
Налично за поръчка

УНИКАЛЕН дизайн : забавна завеса за душ от високопланинско крави, уникален дизайн може да освежите вашата баня и да ви накара да прекарате времето си в банятаВисококачествен материал : изработен е от висококачествена водоустойчива материя от полиестер, безвреден за околната среда, без мирис и цвят.Осигурете безопасна и здравословна среда за вас и вашето семейство.РАЗЛИЧНИ РАЗМЕРИ : завеса за душ с цветен модел highland cow са на разположение в различни размери, което създава повече килер пространство.Применимая СЦЕНА : баня, хотел, апартамент, хотел, кемпер, ван, завеса за разделяне на стаята, душ завеса за гардероб, душ завеса за пикник, на фона на партита и т. Лесно ГРИЖИ : Лесно почистване и бързо изсъхва. Машинно пране или ръчно пране в студена вода, се мотае да изсъхне, да не се избелва.УНИКАЛЕН дизайн : забавна завеса за душ от високопланинско крави, уникален дизайн може да освежите вашата баня и да ви накара да прекарате времето си в банята.Висококачествен материал : изработен е от висококачествена водоустойчива материя от полиестер, безвреден за околната среда, без мирис и цвят.Осигурете безопасна и здравословна среда за вас и вашето семейство.РАЗЛИЧНИ РАЗМЕРИ : завеса за душ с цветен модел highland cow са на разположение в различни размери, което създава повече килер пространство.Применимая СЦЕНА : баня, хотел, апартамент, хотел, кемпер, ван, завеса за разделяне на стаята, душ завеса за гардероб, душ завеса за пикник, на фона на партита и т. Лесно ГРИЖИ : Лесно почистване и бързо изсъхва. Машинно пране или ръчно пране в студена вода, се мотае да изсъхне, да не се избелва.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория