• Ново
Срок за душата BRVO за плъзгаща се лента, Подвижна Душ-часова, Органайзер с 2 Куки, Регулируем Държач за Гъба и Сапун за Баня, полици за съхранение на душата, без Удар, М?

Срок за душата BRVO за плъзгаща се лента, Подвижна Душ-часова, Органайзер с 2 Куки, Регулируем Държач за

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

✨✨ [Високо качество] Нашата полк за душата е направена от висококачествен ABS-материал, който може да се използва многоразово и не е податлива на корозияНа дъното няма да се натрупат вода, удобни аксесоари за баня бързо да изсъхне, не се натрупва миризма. ✨✨ [Лесна инсталация] Тази поставка за душ се инсталира без перфорация и лесен за използване. свалящ поддържаща плоча помага за поддържане на сухота и чистота.Той е оборудван с 2 куки, на които лесно назначени топки за вана. ✨✨ [Защитни огради от неръждаема стомана] Полк с предпазен парапет и закопчалка, които помагат да се определи и да се предотврати падане на предмети, като се избягва отпадъци и щети. ✨✨ [Регулируема височина] Можете да регулирате височината на влакчета за душата е в съответствие с различни повишение и изисквания.Може да сложиш шампоан, душ гел, балсам за коса, препарат за измиване на лицето, чаша за четка за зъби, паста за зъби, четка за зъби и така нататък.Това е много удобно за използване. ✨✨ [Спестяване на пространство] Тази полк за душата се определя на водач за душата, не заема много място и урежда вашата баня.Затвореното място, може да вземете обекти по всяко време. ✨✨ [Високо качество] Нашата полк за душата е направена от висококачествен ABS-материал, който може да се използва многоразово и не е податлива на корозия.На дъното няма да се натрупат вода, удобни аксесоари за баня бързо да изсъхне, не се натрупва миризма. ✨✨ [Лесна инсталация] Тази поставка за душ се инсталира без перфорация и лесен за използване. свалящ поддържаща плоча помага за поддържане на сухота и чистота.Той е оборудван с 2 куки, на които лесно назначени топки за вана. ✨✨ [Защитни огради от неръждаема стомана] Полк с предпазен парапет и закопчалка, които помагат да се определи и да се предотврати падане на предмети, като се избягва отпадъци и щети. ✨✨ [Регулируема височина] Можете да регулирате височината на влакчета за душата е в съответствие с различни повишение и изисквания.Може да сложиш шампоан, душ гел, балсам за коса, препарат за измиване на лицето, чаша за четка за зъби, паста за зъби, четка за зъби и така нататък.Това е много удобно за използване. ✨✨ [Спестяване на пространство] Тази полк за душата се определя на водач за душата, не заема много място и урежда вашата баня.

Всичко за продукта

Product Name:
Shower Caddy Shelf
Main Material:
ABS
Product Size:
27×11.5×5cm; Aperture 3×1.5cm
Color (Optional):
White, Black
Notes:
1.The product is reusable.:
2.There may be slight differences between the picture and the actual color of the commodity. We will try our best to show you the exact color.:
3.Please allow slight dimension difference due to manual measurement.:
For Your Better Life :

Подобни продукти в категория