• Ново
Опаковка за сапун, Бутилка, Опаковка за лосион, Захранващи за течен сапун, Противоскользящий дизайн, Защита на околната среда, Керамични Пластмасова Опаковка за са?

Опаковка за сапун, Бутилка, Опаковка за лосион, Захранващи за течен сапун, Противоскользящий дизайн, Защита на околната среда,

Rating 
BGN 10.67

Сума
Налично за поръчка

Характеристики-Този флакон с дозатор сапун за разкрасяване всяка банята или кухнятаОбновете оформяне на вашата баня.Керамични опаковка течен сапун, оборудван с помпа от ABS пластмаса.Стилен, модерен дизайн с неплъзгащи тапицерия, лесен захват.4 инча, височина 6,5 инча. Обем : 10,1 унции (300 мл).Характеристики-Този флакон с дозатор сапун за разкрасяване всяка банята или кухнята.Обновете оформяне на вашата баня.Керамични опаковка течен сапун, оборудван с помпа от ABS пластмаса.Стилен, модерен дизайн с неплъзгащи тапицерия, лесен захват.4 инча, височина 6,5 инча. Обем : 10,1 унции (300 мл).Гъвкави захранващи сапун - Нашият опаковка от сапун може да се използва за лосион, сапун за миене на съдове, шампоани, сапуни за ръце, масажно масло и т. Това е най-добрият избор за баня и кухня.Име на продукта : Диспенсер за сапун за баня Материал изделия : керамика, пластмаса Обем на продукта : 300 мл Област на приложение : душ-гел, шампоан, течен сапун, лосион и други жидкостипоставка : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. С изключение на опаковка за сапун на снимки на стоките, никакви други предмети в комплекта не са включени. Моля, имайте предвид, че различните монитори могат да причинят незначителни разлики в цвят, моля, разберете. Поради ръчно измерване бъде допусната малка грешка.Моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. В нашия магазин е представена от много стилове и цветове, можете да видите това в моя магазин. Ние приветстваме вашите коментари, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.➤ Обикновено, логистични услуги обикновено се изпраща в рамките на 1-5 дни, при очаквания час на пристигането си в 10-20 дни.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория