• Ново
SEFAX Душ Caddy Без Пробиване, Лигав Органайзер за Душ с Закачалка за Хавлии, полици за Душата от Неръждаема Алуминий в Банята, Душ-Часова рецепция, Голям Държач за Душ и ?

SEFAX Душ Caddy Без Пробиване, Лигав Органайзер за Душ с Закачалка за Хавлии, полици за Душата от Неръждаема Алуминий в Банята,

Rating 
BGN 5.70

Сума
Налично за поръчка

Материал : Рамка душ кабината е изработена от космически алуминий, който е устойчив на ръжда, надраскване, корозия и е трайнаБлагодарение на своята проста конструкция той може лесно да бъде инсталиран в съществуващи помещения. 2 начина за инсталиране, без завинтване и пробиване : 1. Няма нужда от пробиване.Лепила имат най-добрата адгезией и устойчивост на вода. Можете да изберете монтаж в отвора.Перфорирана дизайн непрекъснато се прикрепя към стената с помощта на винтове за дърво, което я прави по-здрава и стабилна.Лесен за почистване : прахът се скрие никъде.Всичко, което ви трябва, - това е чистата материя, която може лесно да се търка.Интимен дизайн : висока ограда предотвратява падането на предмети, куха долната плоча предотвратява натрупването на вода и осигурява чистота на душ багажник.Добре дошли в моя магазин, ние сме щастливи да ви помогне, моля да ми изпратите някакви въпроси, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Материал : Рамка душ кабината е изработена от космически алуминий, който е устойчив на ръжда, надраскване, корозия и е трайна.Благодарение на своята проста конструкция той може лесно да бъде инсталиран в съществуващи помещения. 2 начина за инсталиране, без завинтване и пробиване : 1. Няма нужда от пробиване.Лепила имат най-добрата адгезией и устойчивост на вода. Можете да изберете монтаж в отвора.Перфорирана дизайн непрекъснато се прикрепя към стената с помощта на винтове за дърво, което я прави по-здрава и стабилна.Лесен за почистване : прахът се скрие никъде.Всичко, което ви трябва, - това е чистата материя, която може лесно да се търка.Интимен дизайн : висока ограда предотвратява падането на предмети, куха долната плоча предотвратява натрупването на вода и осигурява чистота на душ багажник.Добре дошли в моя магазин, ние сме щастливи да ви помогне, моля да ми изпратите някакви въпроси, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Характеристики на аксесоари за баня Името на стоката : Стенни душ-часова Материал : космически алуминий Цвят : златен Размер : 500x130x150 mm2 начини за монтаж без пробиване (без лепило за нокти) / пробиване (винтове) пълен Комплект : 1x самозалепващи душ-часова Характеристики : 1. Водоустойчив, антикорозионна, много здрав, запазва качеството и красотата. Самозалепващи кошница за душ, избягвайте пробиване на дупки в стените на банята.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория