• Ново
Закачалка за кърпи за ръце, монтиран на стената стойка за Хавлиени кърпи черен цвят, Единична Кухненска Поставка за съдове от Алуминий, Аксесоари за баня, са Защите?

Закачалка за кърпи за ръце, монтиран на стената стойка за Хавлиени кърпи черен цвят, Единична Кухненска Поставка за съдове от

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

▶ В полотенцесушителе се използва сгъсти алуминий, който е преминал през специална обработка, такава като высокотемпературное на окисляване, което прави лира лек, здрав и никога не се е деформирал ▶ В сравнение с една закачалка за кърпи, S-образна закачалка за хавлии ви позволява да се мотае повече кърпи / хавлии и хавлиени, че е по-удобно и по-практично. ▶ Здрав държач за кърпи в банята оставя достатъчно място за бързо изсушаване на мокри кърпи, не заема много място. ▶ Уникалната S-образна форма ще добави повече модерни елементи в декор на вашата стая, скосени ръбове ще се предпази тялото ви от надраскване. ▶ В комплекта са включени всички аксесоари за винтове и ръководство за инсталиране, необходими за инсталиране. ▶ В полотенцесушителе се използва сгъсти алуминий, който е преминал през специална обработка, такава като высокотемпературное на окисляване, което прави лира лек, здрав и никога не се е деформирал. ▶ В сравнение с една закачалка за кърпи, S-образна закачалка за хавлии ви позволява да се мотае повече кърпи / хавлии и хавлиени, че е по-удобно и по-практично. ▶ Здрав държач за кърпи в банята оставя достатъчно място за бързо изсушаване на мокри кърпи, не заема много място. ▶ Уникалната S-образна форма ще добави повече модерни елементи в декор на вашата стая, скосени ръбове ще се предпази тялото ви от надраскване. ▶ В комплекта са включени всички аксесоари за винтове и ръководство за инсталиране, необходими за инсталиране.Закачалка за кърпи за ръце може да бъде поставена под шкаф или монтиране на стена.Монтира вертикално или хоризонтално в кухнята, килер, работилница, гараж, пране / пералното помещение и т.; Компактен дизайн и е подходящ за малки стаи : стаите на общежитието, лодки, джипове, кемперов, апартаменти и вили 【Висококачествен една седалка, всички метални материал】 : Изработен е от алуминиева сплав, което го прави лира за баня по-здрав, траен и дълготраен 【Размери】 : Общата дължина е 17,7 инча.Този държач за кърпи за ръце може да се използва в кухните, баните и пералня, можете да го прикачите към всяка страна на гардероба или на вратата на шкафа за съхранение на хавлиените кърпи за ръце и съдове 【Модерен дизайн】 : европейски минималистичен стил с матово черно покритие, изчистени линии и гладки ръбове, добре смесени с други аксесоари за баня.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория