• Ново
Zerodeko Аптечные Банки От Смола Банки За Баня Памук Притежателя на Съда Банка Настолна Кутия За Съхранение на клечки за зъби, с Капак на Маса Организатор Туба Банка Св?

Zerodeko Аптечные Банки От Смола Банки За Баня Памук Притежателя на Съда Банка Настолна Кутия За Съхранение на клечки за

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

? Е подходящ за съхранение на памук дискове, мигли, дребни бижута, пластира за нокти, козметика, малки инструменти, резервни части и т ? е Изработена от приятен материал, устойчив и безопасен за използване.Той може добре подредени вашия нийл-арт, премахване на памучни дискове. ? Удобен за използване, по-голям капацитет, интелигентен дизайн, по-хуманен.Голям капацитет може да задоволи вашите ежедневни нужди. ? Е изработен от висококачествен материал, за трайно и устойчиво използване, много практични и издръжливи. ? Идеален за съхранение на аксесоари за нокти, четка за нокти, машинки за подстригване и т. удобно се организират различни неща. ? Е подходящ за съхранение на памук дискове, мигли, дребни бижута, пластира за нокти, козметика, малки инструменти, резервни части и т. ? е Изработена от приятен материал, устойчив и безопасен за използване.Той може добре подредени вашия нийл-арт, премахване на памучни дискове. ? Удобен за използване, по-голям капацитет, интелигентен дизайн, по-хуманен.Голям капацитет може да задоволи вашите ежедневни нужди. ? Е изработен от висококачествен материал, за трайно и устойчиво използване, много практични и издръжливи. ? Идеален за съхранение на аксесоари за нокти, четка за нокти, машинки за подстригване и т. удобно се организират различни неща.Описание на Тази кутия, за съхранение е изработен от висококачествен материал с отлична изработка на изпълнение.Можете да поставите този контейнер за съхранение на изкуство на ноктите на всяко място, на работната маса и тезгяха салон за красота или за съхранение на бижута в магазина.Този продукт точно ще стане добър помощник, който ще ви помогне да подредите вашите предмети.Характеристики Материал : смола - Изработена от приятен материал, устойчив и безопасен за използване.Той може добре подредени вашия нийл-арт, премахване на памучни дискове.- Подходящ за съхранение на памук дискове, мигли, дребни бижута, пластира за нокти, козметика, малки инструменти, резервни части и т. - Лесен за използване, по-голям капацитет, интелигентен дизайн, по-хуманен.Голям капацитет може да задоволи вашите ежедневни нужди.- Изработен от висококачествена материал за трайно и устойчиво използване, много практични и издръжливи.- Идеален за съхранение на аксесоари за нокти, четка за нокти, машинки за подстригване и т.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория