• Ново
HomeSoGood 2 бр. Държач за Сешоар За коса, монтиран на стената Изправяне на Коса, Сешоар, Поставка за коса, Органайзер за Баня, Шкафове, Самозалепващи се Пластмасови Стела?

HomeSoGood 2 бр. Държач за Сешоар За коса, монтиран на стената Изправяне на Коса, Сешоар, Поставка за коса, Органайзер за

Rating 
BGN 6.59

Сума
Налично за поръчка

Име на продукта : Черни Пластмасови държачи за сешоарПриложими площ : Поставка за съхранение на сешоар е подходящ за плочки, стъкло, метал, пластмаса, дърво с лъскава и така нататък.Поддържайте ред : Отвор на притежателя за съхранение гладко, вентилатор не е лесно да се повреди, а една дупка за окачване на тел допринася за аккуратному съхранение.Лекотата на инсталиране : монтиране на Стена за съхранение на сешоар не изисква пробиване, а залепваща основа се инсталира лесно и не вреди на стената.Широко приложение : Диаметър на пластмасова скоба е 5,2 см, което е подходящо за фенов различни размери и има добра носеща способност. Размер : 16x9,4x6,6 см Материал : пластмаса Цвят : черен Брой : 2 бр. -Възможни са незначителни отклонения от ръчно измерване, посочените размери са само за справка. -Моля, моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора и т. може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на уеб сайта и реалната стока.Пакетът включва : 2 * на Притежателя за сешоар.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория