• Ново
Прозрачна Завеса за душ със зелени листа, Растения, Евкалипт, Ботаническая Цвете от сочни Зелени лозови листа, Водоустойчив Плат, Аксесоари от полиестер (W60 xH72), 12 ку?

Прозрачна Завеса за душ със зелени листа, Растения, Евкалипт, Ботаническая Цвете от сочни Зелени лозови листа, Водоустойчив

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

☻ МОДЕРЕН ИНТЕРИОР на БАНЯ ☻ Тази завеса за душ с растения изглежда свежа и естественаБлагодарение на бял фон атмосферата става по-комфортен. ☻ ВОДОУСТОЙЧИВА душ завеса за душ ☻ В тази завесите за баня със зелени листа се използва 100% полиестер премиум-клас с високо водонепроницаемостью. ☻ ИНСТАЛАЦИЯТА И ИЗПОЛЗВАНЕТО на ☻ Лесна инсталация и грижи : лесно свързване с помощта на пластмасови куки.100% качество на ясна картина, без избледняване. 100% изтрит в колата. ☻ СТАНДАРТ на ПРОДУКТА ☻ Тази завеса за душ simplicity leaf е с размери от 60 см в ширина и 72 см в дължина.Идва с 12 здрави пластмасови куки за душата. ☻ ПОДАРЪК ☻ Подарък за нов дом, за приятелите.Подаръци между приятели. ☻ МОДЕРЕН ИНТЕРИОР на БАНЯ ☻ Тази завеса за душ с растения изглежда свежа и естествена.Благодарение на бял фон атмосферата става по-комфортен. ☻ ВОДОУСТОЙЧИВА душ завеса за душ ☻ В тази завесите за баня със зелени листа се използва 100% полиестер премиум-клас с високо водонепроницаемостью. ☻ ИНСТАЛАЦИЯТА И ИЗПОЛЗВАНЕТО на ☻ Лесна инсталация и грижи : лесно свързване с помощта на пластмасови куки.100% качество на ясна картина, без избледняване. 100% изтрит в колата. ☻ СТАНДАРТ на ПРОДУКТА ☻ Тази завеса за душ simplicity leaf е с размери от 60 см в ширина и 72 см в дължина.Идва с 12 здрави пластмасови куки за душата. ☻ ПОДАРЪК ☻ Подарък за нов дом, за приятелите.Подаръци между приятели.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория