• Ново
Въодушевен седалка за тоалетна ESGT с дръжки Въодушевен Седалка за тоалетната чиния, Регулируема парапет -Стойка на седалка за тоалетна с подлакътници - Подходящ за ?

Въодушевен седалка за тоалетна ESGT с дръжки Въодушевен Седалка за тоалетната чиния, Регулируема парапет -Стойка на седалка

Rating 
BGN 174.60

Сума
Налично за поръчка

【ПОДЕМНИ СЕДАЛКА за ТОАЛЕТНА】 Подемни седалка за тоалетната чиния, което надеждно се закрепва към кръгли, стандартни и дълъг седалки за тоалетнаПодемник за тоалетна идва с дръжки за сядане на тоалетната чиния с мека тапицерия. 【МНОГО УДОБНИ】Нашите повдигната седалка за тоалетна е много удобно.Седалката за тоалетна е проектирана така, че да съответстват на контурите на тялото, и е предназначено за тези, който тежи 300 килограма или по-малко. 【БЕЗОПАСНО ИЗКАЧВАНЕ】 устойчива на плъзгане повърхност, нажимные щифтове и се определя механизъм за предоставяне на надеждни кацане ръб на тоалетната чиния. Подвижни дръжки на парапета с мека подплата осигуряват удобно захващане и безшевни ръбове осигуряват най-добрата седалка за максимална безопасност. 【Три НИВА на РЕГУЛИРАНЕ на ВИСОЧИНАТА】 Лифт за тоалетната на три етапа регулиране на височината на 6/10/14 см, въодушевен седалка за тоалетна, което също е много удобно.Стойка на седалка за тоалетна помага на възрастните хора и хората с увреждания е лесно да седне или да стане от тоалетната чиния. 【МНОГО СТАБИЛНА и ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】 лесна инсталация в 3 стъпки позволява да се седалка за тоалетна за минута или две.Дръжки тоалетната също са лесни за инсталиране и могат да бъдат отстранени с помощта на няколко винта.Това е въодушевен седалка за тоалетна увеличава височината на седалката за тоалетна и е отлична за хора с увреждания, възрастни хора, бременни жени или тези, които изискват по-голяма височина на седалката.Характеристики : ▲ е Отлична за хора с увреждания или тези, които изискват по-голяма височина на седалката. ▲ Е изработен от качествен материал, устойчив на натиск и удар. ▲ С дизайн на ръкохватката, по-безопасно и удобно за използване от възрастни хора и бременни жени. ▲ Широко вътрешно пръстен, по-удобен за използване. ▲ Лесен за настройка, надеждност и сигурност. ▲ Голяма носеща способност, подходяща за всеки тип тяло.Параметри : Тип на продукта : Въодушевен седалка за тоалетна Цвят : бял Материал : 5 мм Материал PP за защита на околната среда 3 нива на регулиране на височината : 6/10/14 см, Товароносимост : 150 кг Осъществяване списък : 1 х Въодушевен седалка за тоалетна.

Всичко за продукта

Item Type:
Raised Toilet Seat
Color:
White
Material:
5mm environmental protection PP material
3 levels of height adjustment:
6/10/14cm
Bearing Capacity:
150kg
Package List:
1 x Raised Toilet Seat :

Подобни продукти в категория